Bu ülkede kim vatan için bir taş üstüne taş koyuyorsa o ülkesine hayır vermiş demektir. Burada ülkesi için taş değil kaya koyan, ülkesinin bekasına saldırıların bertaraf edilmesinde rol oynayan, imza atan tarihe geçen biri var. O da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar.

Bu ülkede kim vatan için bir taş üstüne taş koyuyorsa o ülkesine hayır vermiş demektir. Burada ülkesi için taş değil kaya koyan, ülkesinin bekasına saldırıların bertaraf edilmesinde rol oynayan, imza atan tarihe geçen biri var. O da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar.

Selçuk Bayraktar İHA, SİHALAR başta olmak üzere üretiminde baş aktör. Ve terörle mücadele başta olmak üzere ekibi ile birlikte tarihi geçmiş.

Savunma Sanayi %70 yerli üretim olma yolunda başarılara imza atmış.

Selçuk Bayraktar gönülleri inşaa etmiş, milli teknolojisi hamlesi ile toplumsal seferberliği ekibi ile başarmıştır.

En son koronavirüs ile birlikte ihtiyaç hali olacağı aşikar olan yerli ve milli solunum cihazı üretmiş, kısa zamanda 100'e yakın üretimi gerçekleştirilmiş, Başakşehir Şehir Hastanesine teslim edilmiştir.

Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mayıs sonu itibari ile de 5000 tane daha solunum cihazı teslim edileceğinin de müjdesini duyurmuştu.

Son günlerde Selçuk Bayraktar'ı canlı yayına kadar çıkarıp açıklama yapacak kadar da uğraşılan biri olmayı, hedefe koymayı kimler istedi ve istiyor?

Muhalefet tabiki,

Niye?

Siz bu ülkede teknoloji hamlesi yapan, devlet ve millet yararına çalışan buluşlar yapan Selçuk Bayraktar'ı hedefe koyacağınızı mı sandınız.

Siz her dönem devlet ve millet yararına çalışanlarla uğraştınız hatta öldürdünüz. Manen ve madden…

Ama size bu fırsatı bu kadim millet vermez .

Yaptığın hizmetler için ecdadım adına teşekkür ediyorum Selçuk Bayraktar .....