Belki başlık az bile… Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın  AK Parti ailesine kazandırdığı bir isim İçişleri Bakanı Süleyman Soylu. AK Partiye geldiği gibi Genel Başkan Yardımcılığı...

Belki başlık az bile… Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti ailesine kazandırdığı bir isim İçişleri Bakanı Süleyman Soylu. AK Partiye geldiği gibi Genel Başkan Yardımcılığı, ARGE ve Teşkilat başkanlıklarındaki başarıları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gözüne daha fazlası ile girmesine sebep olmuştur ki Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı oradan da devletin en önemli bakanlıklarından olan İçişleri Bakanlığına getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dı. Başkan Erdoğan'ın gözüne girmenin, güvenini kazanmanın ne olduğunu yakınen bilen biri olarak bunları yazıyorum.

İçişleri Bakanlığı'ndaki başarısı ve başta terör ve FETO ile olan mücadelesi bütün Ülkenin dikkatini çekmiştir. Başarıları da alenen ortadadır.

En son Elazığ depreminde sahada verdiği geceli gündüzlü mücadele ve halkın içinde olması da ayrıca takdir topladı…

Ben İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun davaya, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan vefasını ve sadakatini kimseye konuşturmam. Bu ülke için çalışan bütün siyasiler ve insanların olduğu gibi.

Bakıyorum da son sokağa çıkma yasağında bazı gruplar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedefe koyma hesaplarında ama ben şimdiden söyleyeyim tutmaz. Böyle vatan evlatlarını başta Sayın Erdoğan ve halk her zaman bağrına basar, bilene.

Sağlıcakla kalın..