İBADETİMİZİ DEJENERE ETMEYİN

Sosyal medyadan tespit edebildiğimiz kadarıyla iki büyük vilayetimizde kadir gecesinde kadın-erkek yan yana namaz kılınmıştır. Kadın-erkek karışık şekilde namaz kılınması hususunun organizasyon hatası olduğu anlaşılıyor. Aksini düşünmek bile istemeyiz. Karışık şekilde ibadetin planlı şekilde yapılmasını bu topraklara ihanet olarak değerlendiririz.

Son yıllarda Kur’an-ı Kerim üzerinde şüpheler oluşturmaya matuf bazı ilahiyatçıların sözlerine şahit olmuştuk. Ayet beğenmeyen ilahiyatçılar ortaya çıktı ülkemizde. Daha önce namaz ibadetiyle ilgili zihinlere şüpheler ekenler olmuştu. Peygamberimizi devre dışı bırakan zihnî yapılar son yıllarda nedense köpürtülmeye başlandığı görülüyor.

Bin yıldır İslamiyet’in kalesi olan milletimiz bu dejenerasyona müsaade etmez ve etmeyecektir.

Hatırlatmak isteriz ki, sevgili peygamberimizi gönülden seven milletimiz sadece Müslüman değildir. Ayna zamanda milletimiz İslamiyet’in bin yıl temsilcisi olmuştur.

Bu itibarla Kadir gecesi gibi; Kur’an-ı Kerim’in inzal olduğu müstesna bir gecede Müslümanların ibadetlerini dejenere edilmesine matuf bir uygulama gibi görünen kadın-erkek karışık ibadet uygulamasının bir organizasyon hatası olmasını temenni ederiz.