Ülkenin bekası ve birliği için çalışan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında gibi görünüp başka mesajlar verenlerin istifalarını önümüzdeki günlerde daha hızlı bir şekilde görmek ümidiyle... Prangaları artık atmak zorundayız..

Bülent Arınç'ın Habertürk'e bağlanıp Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'yla ilgili açıklamasının tam da Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yargı reformu yapacağız sözlerine denk gelmesi ne kadar raslantı? Ya da zamanlaması bilerek yapılan bir çıkış mı?

Bence rastlantı değil. Bülent Arınç'ın buna benzer çıkışlarını daha öncede biliyoruz.

Ve Cumhurbaşkanlığı İstişare Kurulu'nda bulunan Arınç'ın bu açıklaması ne kadar doğru?

Kendisinin ben Eski TBMM Başkanı sıfatı ile bu açıklamayı yaptım demesi de bence kaçış yolu Veya yanıltma yöntemi mi? Zamanla göreceğiz.

Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aslında yargı reformunu yapacağız söyleminin eyleme dönüşmesini baltalamak amaçlı yapılan Arınç'ın bu çıkışına cevabı Sayın Erdoğan geçen hafta il başkanları kongresinde söylediği sözlerle verdi.

Erdoğan açıkça kişilerin söylemleri ne beni ne AK Parti'yi temsil etmez dedi.

Arınç dün Twitter adresinden kamuoyu açıklaması yaparak Cumhurbaşkanlığı İstişare Kurulu'ndan istifasını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sundu ve kabul edildi.

Dikkati mi çeken bir başka hususta Arınç'ın Twitter adresinde Amerika Birleşik Devletleri'nin çiçeği burnundaki yeni başkanı Joe Biden'la fotoğrafını kullanarak hayırlı olsun paylaşımı.

Ülkenin bekası ve birliği için çalışan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında gibi görünüp başka mesajlar verenlerin istifalarını önümüzdeki günlerde daha hızlı bir şekilde görmek ümidiyle..

Prangaları artık atmak zorundayız...