BİRAZ EDEP, BİRAZ VEFA VE BİRAZ DA OMURGA LAZIM!

İnsan, ne iş yaparsa yapsın, hangi meslek ile iştigal ederse etsin bir şahsiyet, bir haysiyet, bir ilke ve omurga sahibi olmalıdır.

Malatya'da siyaset!

Dün, etrafında el pençe divan duran, ona selam vermek ve ondan selam almak için kırk takla atan, onunla aynı karede görüntü vermek için kılıktan kılığa giren aciz, rüzgarın farklı taraftan etiğini görünce, kimliğinin kaç kuruşa tekabül ettiğini hemen çek ediverdi.

Yaptığın şaklabanlıkların teri dahi kurumadan, bu kadar hızlı tornistan edivermen, gözümden kaçıyor mu sanıyorsun!?

tavşan, dağın gölgesinde yaşarken, kendisinde bir marifet var zennedermiş. Birilerinin çıkıp yüzüne yüzüne, dümdük, çüşşşş demesi gerekiyorsa eğer, bilesin ki bunu yapacağım tarih çok uzak değil..

Bu tip vampirler elbette ki her sektörde vardır ve tekne fareleri diye tanımladığım bu zümre, adam satmakta da son derece mahir kişilerdir.

Çok yakın zamana kadar eline eteğine tutuşup, kendisine siyasi kariyer edinmek için yapmadığı şaklabanlık kalmamış olan bu tekne faresi, bir başka ışığa doğru yol alırken, yüzü kızarmadığı gibi nankörlüğün de sınırlarını yeniden tayin etmiştir.

Bana bak tekne faresi !

Aslın da sen ve senin gibileri isim isim deklere etmek, sen ve senin gibileri şu memleketin ahalisine daha net ve daha yalın tanıtmak istiyorum da, bir kaç gün daha beklemem gerekiyor..

Mutlaka şu bir kaç gün de geçecek ve nasıl çamur ve çirkef bir kişilik sahibi olduğunu, elbette bu sütunlarda konu edinecek ve gerçek seni tüm seçmen kitlesine tanıtacağım!

Bir gram utanma olur İnsanda, bir gram samimiyet, bir tutam ciddiyet sahibi olur İnsan dediğin. Nankör olmamalı İnsan ve hele hele yediği çanağa pisleyen nevi şahsına münhasır bir yaratık hiç olmamalı..

Bana bak şaklaban!

Kendini zeki, bizleri ve ahaliyi ahmakmı zannediyorsun!?

Konjönktür neyi gerektiriyorsa ona göre maske takınmayı maharet mi sanıyorsun!?

Zamana ve konjönktüre göre tavır takınmayı, nabza göre şerbet vermeyi manevra mı zannediyorsun!?

Sahi bu aklı kim verdi sana!?

Milleti, kullanıp atacağın bir meta mı zannediyorsun!?

Şimdilik, kolu kanadı altına sığındığın kişiye de seslenmek istiyorum. Bu adam satan pisliği kendinden uzaklaştır zira fırsatını bulunca seni de satacaktır...!