Eskimiş, çürümüş, kokuşmuş, son kullanma tarihi geçmiş, marul yeşilliği ve kızıl saç; 2021 yılı Haziran ayının son haftasında yaptığı bir konuşmada Devletin ve Milletin başı ve yöneticisine dümdüz, bodoslamadan, eğip bükmeden "eleştiri" adı altında "...sömürge valisi ve işgalcilerin avukatı…" şeklinde bir açıklama yaparak küfretti, ağzından lağım püskürttü!

Eskimiş, çürümüş, kokuşmuş, son kullanma tarihi geçmiş, marul yeşilliği ve kızıl saç; 2021 yılı Haziran ayının son haftasında yaptığı bir konuşmada Devletin ve Milletin başı ve yöneticisine dümdüz, bodoslamadan, eğip bükmeden "eleştiri" adı altında "...sömürge valisi ve işgalcilerin avukatı…" şeklinde bir açıklama yaparak küfretti, ağzından lağım püskürttü!

Tabi bu püskürtülen pislik, Müslüman Türk Milletinin her bir ferdine ve tüm Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlarının tamamına sıçradı.

Bu dil ve söylem kinci, nefretci, intikamcı, bölücü, ayrıştırıcı, aşağılayıcı bir dil ve söylemdir. Açıkça TCK'ya göre suçtur.

Bu dil ve söylem her şeye karşı çıkan, yaptırmam ettirmem, yakarım yıkarım, asarım keserim, iptal ederim, el koyarım, kamulaştırırım, boynuna urgan geçiririm şeklinde ifade edilen ve dışa vurulan faşist, ırkçı, düşmani ve şeytani; anti demokratik, insan haklarına aykırı, özel mülkiyeti ve hukuku ayaklar altına alan; bölücü,ötekileştirici ve ayrıştırıcı, aşağılık siyaset anlayışının başka bir versiyonudur.

Bu siyaset anlayışı halkın taleplerini karşılamayan, sorunlara çözüm önerisi getirmeyen, proje sunmayan, hizmet alternatifi ortaya koymayan negatif, yıkıcı, zehirleyici ve bozguncu bir anlayıştır. Dolayısıyla siyaset değil, bozgunculuk ve fitneciliktir.

Yukarıdaki dil ve anlayış, açıklama Milletin seçtiği Devlet görevlisi ve Milletin yöneticisine haysiyetsizce bir hakaretin yanı sıra; Türk Devletine ve Türk Milletine de alçakça bir saldırıdır.

Bu dil ve açıklama Türkiye Cumhuriyeti Devletini sömürge ülkesi ve müstemleke memleketi , Türk Milletini sömürge milleti; Türk Milletinin çoğunluğunun demokratik teamüller ve hukuk çerçevesinde, seçimle ve meşru bir biçimde seçtiği Devlet ve Millet görevlisi ve yöneticisini, işgalci ve istilacıları Ülkeye davet eden mandacı ve himayeci gibi gösteren alçakça bir saldırıdır.

Bu dil ve açıklama ile saldırılan Devlet ve Millet görevlisi ve yöneticisinin önderliğinde Türkiye; 50 yıllık FETÖ'yü, 40 yıllık PKK'yı ve Ordu içine sızmış 50 yıllık NATO'cu-darbeci-cuntacı-Batıcı-hain ÇETE'yi bitirmişse; siyasi, ekonomik, sosyal, kültürel, askeri, teknolojik, altyapı, ulaşım, savunma sanayi, sağlık, sosyal güvenlik...vb. alanlarda az zamanda çok büyük işler başarmışsa; Kıbrıs'ta 46 yıl sonra kapalı Maraş'ı yerleşime açmışsa, Karabağ'ı 30 yıl sonra Ermeni işgalinden kurtarmışsa, 86 yıl sonra Ayasofya Camiini ibadete açmışsa, 150 yıllık hayal Taksim Camii'ni yapmışsa; dünyada iha-siha üreten 6 ülkeden, helikopter ve helikopter motoru üreten 4 ülkeden, derin deniz petrol ve doğalgaz arama ve sondaj gemilerine sahip 3 ülkeden, uçak gemisi üreten 12 ülkeden biri olmuşsa, 700 gizli savunma sanayi projesi yürütüyorsa, savunma sanayinde yerlilik ve Millilik oranını % 20'den % 80'e çıkarmışsa; tank,top, tüfek( MPT-76 NATO'nun 42 testini geçen dünyada tek silah), bomba, füze, roket, hava savunma sistemleri, İHA-SİHA-TİHA-SİDA, helikopter, savaş gemisi, uçak gemisi, denizaltı...vb. üretiyor ve ihraç ediyorsa, dünyada 14 ülkede askeri, jeopolitik ve jeostratejik üs ve unsurları var ise; 2023 yılında ve Cumhuriyetin 100. kuruluş yıldönümünde dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girme hedefine yaklaşmakta ise; Batı ve Amerika ile emperyalizmin yoğun baskı, dayatma ve ambargolarına rağmen PKK/SDG, FETÖ, DHKP-C, DEAŞ ile ölümüne mücadele ediyorsa, Azerbaycan, Irak, Suriye, Libya, Doğu Akdeniz, Ege'de, Afrika'da, Balkanlar, Kafkaslar, Orta Asya...vb. bölgelerde varsa, etki üretiyorsa ve proaktifse, bu zehirli dil, saldıranın İslam ve Türkiye düşmanlarının ajanı ve işbirlikçisi olduğunun bir göstergesidir.

Devletin başına, dolayısıyla Devlete ve Millete yapılan bu saldırı; Devlete, Millete, Cumhuriyete, demokrasiye, insan haklarına, hukuka, tarihe, Kuvayı Milliyeye, Milli birlik ve beraberliğe, Türk Devlet ve Milletinin Ali hak ve menfaatlerine şeytansı bir düşmanlıktır!

Millet bu aşağılık saldırıyı unutmaz ve affetmez!

İlk fırsatta hesabını çok ağır sorar, kusurluyu tarihin çöplüğüne gönderir, lağım çukuruna gömer! Az daha bekleyin! Allah her şeye Kadirdir!

Her zaman Allah'ın dediği olur!

Saygı ve selamlarımla…