Batının Irak, Suriye ve Türkiye planı ne? - 2

Şimdi konumuza dönelim. Batının büyük oyunu nedir? Irak ve Suriye’de ne planlanıyor? Bu ülkelerden sonra sıra kimde? Sırada Türkiye de var mı? İran’ı kullanarak Şii hilali mi oluşturulmak isteniyor? Kurulan kukla terör örgütleri Müslüman ülkelerin üzerine salınarak ne amaçlanıyor? İslam dünyası ve Müslümanlar mezhep ve etnik savaşların kıskacında ve cenderesinde boğuşurken geri planda amaçlanan ne? Bütün bu soruların cevaplarını bulmaya çalışalım:

İslam ve Türkiye düşmanlarının, küresel soykırımcıların, sömürgeci ve emperyalistlerin, Haçlı-Siyonist ittifakının, Siyonizm soslu küresel finans baronlarının amaçlarını madde madde yazdığımızda yukarıdaki soruların cevaplarını bulmuş olacağız.

Gerçekleşemeyecek amaçlar:

  • Haçlı ve Siyonizm soslu tek dünya imparatorluğu kurmak. Bu imparatorluğun te-

meli Tevrat ve İncil’den besleniyor. Siyasi, askeri ve ekonomik tüm aygıtlar, kuram ve kurumlar kullanılarak küreselleşme adı altında dünyaya yedirilecek. Bu hedefe engel teşkil edecek Ulus-Devletler parçalanacak, Ortadoğu’da en az 22 devlet kurulacak. CIA, MOSSAD kaynaklarında ve Amerikan siyasi, askeri ve diplomatik çevrelerince belirtilmektedir.

  • Tüm dünyanın kaynaklarını Küresel hegemonyacıların veya Soykırımcıların hizmetine, çıkarına sunmak. Tüm dünyayı köleleştirmek. Buna engel olacak tüm yapıların, devletlerin ve en önemlisi İslam dünyasının yok edilmesi, etkisizleştirilmesi, parçalanması, kendi çıkarlarına hizmet eder pozisyonda tutulması gerekmektedir. 1999 yılında DTÖ başkanı şunu söylemiştir. “DTÖ bir dünya hükümeti olacaktır. Bu hükümet bütün dünyada ekonomik ve ticari faaliyetlerin yürütmesini ve denetlemesini yapacaktır. Dünya devletleri de bu kurallara uyacaktır.”
  • Ortadoğu ve Anadolu’nun tüm kaynaklarını ve imkanlarını, jeopolitik ve jeostratejik imkanlarını Batı çıkarlarına seferber etmek. Amerikalı dilbilimci Noam Chomsky şöyle diyor: “Ortadoğu’da tüm ulusal kimlikler ve devletler yok edilmeli, parçalara ayrılmalı, Batı çıkarlarına karşı çıkacak ulusal güç ve dirençler kalmamalıdır.”
  • Bölgede İsrail’in güvenliğini sağlamak, ona alan açmak, diğer bölge devletlerini ona tehdit olmaktan çıkarmak, bölgenin enerji ve su kaynaklarından özellikle İsrail’in de yararlanmasını temin ve garanti altına almak.
  • Tevrat’ın Bab 16, 17, 34. Sayılarında belirtildiği üzere Tanrının İsrailoğullarına vaad ettiği ifade edilen toprakların İsrail egemenliğine geçmesinin sağlanması. Bölgedeki bütün planlar bunun için yapılmaktadır. Bu vaad edilmiş topraklar Kenan ülkesidir. Kenan ülkesi de Mısır, Filistin, Ürdün, Lübnan, Suriye ve Irak ülkelerini içine almaktadır. Tevrat’ın ilgili bablarında Tanrının Kenan ülkesini Hz İbrahim’in zürriyetine verdiği belirtilmektedir. Yahudiler bu maddeyi bilinçli bir şekilde yanlış yorumlamakta ve kendilerine yontmaktadırlar. Bu topraklar sadece İsrailoğullarına verilmemekte, Hz İbrahim’in soyundan gelenlere verilmektedir. İsrailoğulları ile birlikte Araplar da Hz. İbrahim’in soyundan gelmektedir. Yahudiler İshak’ın, Araplar da Hz. İsmail’in soyundan gelmektedir. Dolayısıyla bu topraklarda Yahudilerin tek başına hak iddia etmesi mümkün değildir. Belirtilen toprakların sahipleri Araplar ve diğer yerli halklardır. Bunun içindir ki bugün, İsrail devleti kurulduktan sonra Tevrat’a dayanarak hem topraklarını genişletmek, hem artan nüfusu nedeniyle su ihtiyacını karşılamak için su kaynaklarının bol olduğu, Batı Şeria ve Gazze, Güney Lübnan, Suriye’nin Golan Tepelerini işgal altında tutmaktadır. İsrail’in su ihtiyacını karşıladığı Teberiye gölünü besleyen Litani ırmağı Lübnan’ın güneyinden çıkmaktadır. Yani buraların işgal altında olmasının görünür ve maddi nedeni su kaynaklarının bolluğudur. Ama ana neden manevidir.

KAYNAKÇA

  • Hakan Yılmaz ÇEBİ, Üçüncü Dünya Savaşı.
  • Cengiz ÇANDAR, “Ortadoğu Çıkmazı”.
  • Uğur MUMCU, 7 Ocak 1993, Cumhuriyet Gazetesi.
  • El Ahrar Gazetesi, 21 Kasım 2005-Mısır.
  • Refik ERDURAN, 16 Eylül 1982, Güneş Gazetesi.
  • Vikipedi.
  • Doç. Dr. Ramazan Kurdoğlu'nun "Hollywood ve Kabala'nın 13. Havarisi Evanjelizm".
  • Mahmut ÖVÜR, “Pakistan’ın Fetullah GÜLEN’i, 09/09/2014, Sabah Gazetesi.
  • Ümit ÖZDAĞ, “Kesnizani Tarikatı: Irak’ın Fetö’sü”, 25/02/2015, 21. Yüzyıl Türkiye Enstitüsü.