Zina evliliğin önündeki en büyük engellerin başında gelir. Bugün Avrupa bu bela karşısında çaresizdir. Evlilik azalmış evlilik dışı yaşam yaygınlaşmıştır. Bu durum doğal olarak doğum oranını da düşürmüştür.

İster Müslüman isterse gayri Müslüm olsun bir toplumun geleceği için zina başlı başına büyük bir beladır.

Zina evliliğin önündeki en büyük engellerin başında gelir. Bugün Avrupa bu bela karşısında çaresizdir. Evlilik azalmış evlilik dışı yaşam yaygınlaşmıştır. Bu durum doğal olarak doğum oranını da düşürmüştür.

Avrupa nüfusu iyice yaşlanıyorr. Maalesef, bizde de her sayım sonucunda yaşlı nüfusun oranı artmaktadır.

Bir ülkede doğum kontrolü ve evlilik dışı yaşamın yaygınlaştırılması faaliyetleri varsa bu durum o ülkeye açılmış bir savaştır.

-Abartmıyorum bu bir savaştır hatta büyük bir savaştır!

Geçen haftalarda Diyanet İşleri Başkanının hutbesinde yer alan 'İslam zinayı en büyük haramlardan kabul ediyor. Lûtîliği, Eşcinselliği lanetliyor. Yılda yüzbinlerce insan gayri meşru ve nikahsız hayatın İslami literatürdeki ismi zina olan bu büyük haramın sebep olduğu Hiv virüsüne maruz kalıyor. Geliniz, bu tür kötülüklerden insanları korumak için birlikte mücadele edelim' ifadeleri tabandan tavana kadar tartışmaya sebep olmuştu.

Hutbe bir hafta tartışıldı ve unutuldu! Değişen bir şey oldu mu? Ne olacak ki zaten, eski hamam eski tas!

Esas konumuza geçmeden zinayı dinimiz İslam'a göre ayrıntıya girmeden kısaca açıklayalım.

Zina, Allah(cc) koyduğu ölçüler içinde evlilik bağı olmaksızın ergen bir erkeğin ergen bir kadınla isteyerek yaptıkları cinsel birleşmeye denir. Zina, dinimizin yasakladığı en büyük günahlardandır.

Allah(cc) 'Zinaya yaklaşmayınız! Çünkü o, son derece çirkin bir iştir ve çok kötü bir yoldur'(Nisa 32) buyurarak zinayı haram kılmış ve müminlerin bu günahtan uzak durmalarını kesin olarak emretmektedir.

Zinanın bir çok çeşidi olup bunlarla ilgili de bir çok Ayet-i Kerime ve Hadis-i Şerif bulunmaktadır. Bunlardan birkaçı;

'Müminlere söyle, harama bakmasınlar ve avret yerlerini haramdan korusunlar!'(Nur Suresi 31,32)

Peygamber Efendimiz(sav) 'Allah indinde zinadan büyük günah yoktur'. Yine 'Zinaya devam eden, putperest gibidir' buyurarak zina felaketinin büyüklüğünü ortaya koymakta ve bizleri uyarmaktadır.

Gençliğimizin en çok takip ettiği sanatçıların büyük bir kısmının hayatı zinayı teşvik etmekle ve yaymaktadır. Bu duruma medyanın her türü özellikle de televizyon kanalları çanak tutmaktadır.

Bir hutbede zina ve eşcinselliğin haramlığı ülke gündeminin yoğunluğuna rağmen bir hafta tartışıldı ama zina her gün teşvik edilmekte ve yayılmakta kimseden çıt yok!

Uçankuş TV, Beyaz TV, Acun'nun kanalları haftanın her günü sabah akşam diğer televizyon kanalları hafta sonları magazin programlarında sanatçıların gayri meşru yani zina kokan birlikteliklerini haberlerinde ballandıra ballandıra sunmaktalar.

Kim kiminle, kim kimden ayrılmış vs. tam bir rezalet!

Ya Cem Yılmaz diye bir adam var; komedyen mi nedir tam olarak onu da bilmiyorum, her gün televizyonun birinde. Adam tam bir (?) ne diyeyim bilemiyorum!

-Arkadaş bu ve bunun gibi adamların gayri meşru hayatlarını bu milletin çocukları her gün izlemek zorunda mı?

Diziler, filmler başlı başına bir felaket!

Eee reyting burada! Reytinginiz batsın emi!

Açık ve net konuşuyorum; ülkemizin gençlerinin örnek aldığı ülkemiz sanatçılarının hayatı gençliğimize ve geleceğimize vurulabilecek büyük bir darbedir!

Ülkemizin başta yönetenleri ve yönetmeye talip olanları olmak üzere hepsine sesleniyorum!

Bu durumla ilgili bir sözünüz varsa söyleyiniz!

Hele hele bunları önlemek için gücünüz var da kullanmıyorsanız hesabını Yüce Rabb'ime vereceğinizden şüpheniz olmasın!

Seçimlerde muhafazakarlığı kimseye bırakmayacaksın ama sahibi olduğun televizyon her gün sanatçıların gayri meşru hayatlarının haberlerini sunarak zinayı teşvik edecek!

Kim mi? Siz biliyorsunuz benim söylememe gerek var mı?

Özgür bir ülke de herkes özgürce yaşayabilir, sana ne diyebilirsiniz. Birçoğunun dediğini de biliyorum.

Kaldı ki, ülkemin yasalarının suç saymadığı fiilleri ben kim olurumda yasak sayıyorum.

Ben saymıyorum, Allah(cc) ve Resulü yasaklıyor! Allah(cc)'ın devletin yasaklamadığı bir işten sorumlu tutmayacağını mı zannediyorsunuz?

Özgürlük ölünceye kadardır. Öldükten sonra kimse özgür değil! Ondan sonra ne ile karşılacağınızı düşünerek özgürce yaşayabilirsiniz!

Toplumun başta kendilerini dindar tanımlayan kendim de dahil olmak üzere herkese sesleniyorum!

Her türlü kötülükle mücadele etmeden yatarak cenneti kazacağımızı zannediyorsak kendimizi aldatırız!

Yok öyle üç kuruşa beş köfte!