Dünya sistemi yaklaşık 100 yılda bir değişir. Dünyada büyük olaylar sonucunda ayakta kalan hakim güçlerce yeni bir dünya düzeni kurulur. Yeni bir dünya düzenine giden sürecin, büyük olayların ya da dünya savaşının fitili küçük bir olayla yakılır.

Dünya sistemi yaklaşık 100 yılda bir değişir. Dünyada büyük olaylar sonucunda ayakta kalan hakim güçlerce yeni bir dünya düzeni kurulur. Yeni bir dünya düzenine giden sürecin, büyük olayların ya da dünya savaşının fitili küçük bir olayla yakılır. Dünyanın şu anda mücadele ettiği Korona virüs salgını (Covid-19) yeni bir dünya savaşının, üçüncü dünya savaşın sürecini başlatan ve fitilini ateşleyen küçük bir olaydır. Nükleer ve konvansiyonel olmaksızın dünyanın hakim güçleri arasında başlayan savaşın bir tezahürü adeta. Farklı şekillerde ve türlerde bu dünya savaşı, hem de çok daha şiddetlenerek, devam edecek.

Korona virüs salgınının (Covid-19) biyolojik bir silah, bir savaş aracı olduğunu, daha önce yazmıştım. Korona virüs salgını dünyayı yeniden dizayn etmenin, yeni bir uluslararası sistem kurmanın yolunu açacak, yeni bir dünya savaşının fitilini ateşleyen çok güçlü bir aparattır. Evet yeni bir dünya savaşı başlamıştır. 5-10 yıl sürebilir, yeni boyutlar kazanarak devam edebilir. Önümüzdeki birkaç 10 yıl içinde hakim güç Batı bloğu tamamen çökebilir, tarihe karışabilir. Ama bu savaşın arkasından ayakta kalan ya da kalacak olan hakim güç ve aktörlerce veya aktörce yeni bir dünya düzeni veya yeni bir uluslararası sisteminin kurulması kaçınılamaz ve ertelenemez mutlak bir zorunluluktur. Kurulacak olan bu yeni uluslararası sistemin demokratik, adaletli, katılımcı, insan haklarına bağlı ve mutlak medeni bir sistematik olması da çok yüksek bir olasılıktır.

Şimdi yeni dünya düzeni kurulması ve yeni uluslararası sisteme geçilmesi amacına yönelik savaş aracı, bir aparat, ateşleyici bir fitil olarak kullanılan ve kullanılacak olan Korona virüs salgınının, biyolojik silah olduğunun ve yeni bir dünya savaşı başlangıcı olarak kullanıldığının göstergelerini, belirtilerini açıklamak ve tümevarım yöntemiyle çıkarım yapmak istiyorum. Çünkü bir yerlerde düğmeye basıldı. 2020 yılı Korona virüs yılı oldu. Bu virüsü labaratuvar ortamında üretip dünyaya yayanların hedefi yeniden dünyayı dizayn etmek, güçlerini korumak, dijital dünya ve dijital toplumlar oluşturmaktır. Böylelikle insanlığı kontrol altında tutmaktır. Ancak hedeflerine ulaşamayacaklar, planları ellerinde patlayacak. Nitekim bu virüs ya da silah en çok kendini üretenleri vuruyor, onları yok ediyor/edecek.

Biyolojik silah Korona virüsle başlayacak ve yeni uluslararası sistemin kuruluşuna zemin hazırlayacak; yazarların, araştırmacıların, uzmanların işaret ettiği üçüncü dünya savaşının belirtilerine maddeler halinde geçelim.

1 - Amerika'nın 1963 yılında keşif ve gözetlemek amacıyla uzaya gönderdiği ilk aracın adı Koronadır. Korona uzay aracı faaliyetlerini 1969 yılına kadar sürdürmüştür.

2 - Amerika'da 1991 yılında çıkan örümcek adam mecmuasının (Dergi) bir sayısında örümcek adamın mücadele ettiği düşmanın adı Koronadır. Korona insanlara virüs yayıyor ve onun gizli güçleri var. Virüsle insanları öldürüyor.

3 - 2005 basımı Syliva Browne'a ait Kehanetler isimli kitapta, 2020 yılında nefes darlığı ve akciğer hastalıklarına yol açan bir virüsün dünyaya yayılacağı, çok sayıda insan öleceği, insanların sokaklarda maskeyle dolaşacağı belirtilmektedir.

4 - Rahmetli Aytunç, Altındal ölümünden önce (FETÖ zehirledi) katıldığı bir televizyon programında Amerikan Hastalıkları Önleme ve Kontrol Merkezinin (CDC) labaratuvar ortamında virüs üretip, biyolojik bir silah olarak kullanacağını yıllar önce belirtmişti.

5 - Fransız tarihçi Alexandra Adler, 2910 CIA raporuna dayandırarak yazdığı Yarının Dünyası 2020-2025 adlı kitabında 2020 yılında Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkacak virüsün kısa sürede bütün dünyaya yayılacağı, 5 yıl içinde Avrupa'da yüz binlerce, diğer kıtalarda yüz milyonlarca insanın öleceğini, sonrasında ülkelerin sınırlarının değişeceğini belirtmektedir.

6 - 2011 yılında yayınlanan Amerikan yapımı Salgın filminde Korona virüs salgını işlenmiştir.

7 - Amerika'nın ünlü korku romancısı Dean Kontz'un Karanlığın Gözleri adlı kitabında Korona virüs salgını işlenmiştir.

8 - Microsoft'un sahibi Bill Gates, 2915 yılında yaptığı bir konuşmada, dünyada yakın zamanda çok büyük ölümlerin, milyonlarca ölümlerin yaşanacağını, ancak bu ölümlerin nükleer ya da konvansiyonel savaşlarla değil, labaratuvarda üretilen ve dünyayı saracak virüslerle olacağını ifade etmiştir.

9 - Araştırmacı Yazar Abdullah Çiftçi, 2016 yılında, çok yakın bir zamanda dünyanın yeniden dizayn edilmesi amacıyla büyük bir savaşı tetikleyecek biyolojik ve virütik saldırılar yapılacağını belirtmiştir.

10 - 2018 yılında Güney Kore'de yayınlanan My Secret Terrius dizisinde de Korona virüs salgını, aynen günümüzde olduğu gibi konu edilmiştir.

Şimdi bütün bunlar bir şeye işaret ediyor. Bütün bu olayların planlı olduğu, rastgele ya da tesadüfen ortaya çıkan grip ve nezle gibi bir virüs olmadığıdır.

Bu arada Korona virüsle mücadele konusunda dünya genelinde ve Ülkemizde duruma bir bakalım.

Dünya hazırlıksız yakalandı. Bu konuda dökülüyor. Süper güç Batı'nın, Amerika'nın ve Avrupa'nın hali içler acısı. Berbat durumdalar. Devlet aygıtının işleyişi, sağlık sistemi, sosyal güvenlik sistemi, ekonomileri ve demografik yapıları çöküyor. Milli psikolojileri alt üst durumda. İnsanlarını her yerde ölüme terk ediyorlar, tıbbi malzeme ve maske hak getire!

İnsanlar sokaklarda, hastane koridorlarında, huzurevlerinde acı çekerek ve boğularak ölüyorlar. İnsanlara hastaneye gelmeyin, bakamayız deniyor (İtalya, İspanya, İngiltere). Bir nevi devletler tarafından evlerinde ölüme terk ediliyorlar. Morglarda yer kalmadı. Cesetler gerektiği gibi zamanında toprağa verilememiştir. Otoparklarda tırların soğutucularında günlerce ve haftalarca cesetler bekletilmektedir. Tedavi sonrası 20 bin, 30 bin dolar fatura çıkartılıyor (Amerika).

Türkiye'de ise asla böyle bir durum söz konusu değildir. Tedavi başından sonuna ücretsizdir. Fiziki, personel, ekipman yetersizliği söz konusu değildir. Devlet, işleyiş sistematiği, sağlık sistemi, sosyal güvenlik sistemi, Milli güç imkanları ve Milli psikoloji dimdik ayaktadır. Bütün dünya ve DSÖ gıbta ile izlenmektedir. 81 Ülkeden yardım talebi vardır. Devletimiz Amerika, Avrupa ülkeleri dahil 18 ülkeye yardım gönderdi. Ayrıca virüs tedavisinde kullanılmak üzere ilaç ve aşı üzerine bilimsel çalışmalar ve araştırmalar Sağlık Bakanlığı'nın gözetiminde son sürat devam etmektedir.

Şimdi Korona virüs istatistiklerine gelelim:

20/04/2020 tarihi itibariyle dünya genelinde vaka sayısı 2.402.076, ölüm sayısı 165.106,

Türkiye'de vaka sayısı 86.306, ölüm sayısı 2.017,

ABD'de vaka sayısı 764.177, ölüm sayısı 40.591,

İtalya'da vaka sayısı 178.978, ölüm sayısı 23.660,

İspanya'da vaka sayısı 198.674, ölüm sayısı 21.238,

Fransa'da vaka sayısı 112.606, ölüm sayısı 19.718,

Birleşik Krallık'ta (İngiltere, İskoçya, Galler, Kuzey İrlanda) vaka sayısı 120.067, ölüm sayısı 16.060, tır.

Avrupa'nın genelinde ise ölü sayısı 100.000'i çoktan geçti.

Tablo çok net ortada.

Saygı ve selamlarımla…

Devamı gelecek.