Seçim sürecinde BENENSON STRATEJİ tezgahını ve Milletin oyuyla seçilmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı çevrilen uluslararası kumpası, bu kumpasın finasörü paralel yapıyı, HDP-PARALEL İLİŞKİSİNİ katıldığımız TV Programlarında ifade etmemizin bedelini ödüyoruz.

Seçim sürecinde BENENSON STRATEJİ tezgahını ve Milletin oyuyla seçilmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı çevrilen uluslararası kumpası, bu kumpasın finasörü paralel yapıyı, HDP-PARALEL İLİŞKİSİNİ katıldığımız TV Programlarında ifade etmemizin bedelini ödüyoruz.

PARALEL MEDYA'nın montajlayarak başını sonunu keserek hazırladığı çakma video sonrası; bu videoyu referans gösteren Sırrı Süreyya Önder tv da bizden bahsetmiş. Buna ne denır ŞIRACININ ŞAHİDİ BOZACI ya da AL BİRİNİ ÇAL ÖTEKİNE... SADECE BU KONU BİLE; Bunların birlikteliklerinin resmi TESCİLİDİR. Neyse nasıldı o atasözü İT ÜRÜR KERVAN....

(BU ARADA A HABER ve CNN TÜRK de yayınlanan her iki programda kullandıgım her kelimenin değil her harfin arkasındayım. Ama montajlanmış metnin değil her iki konuşmanın tam metninin...)