Bankadan 10 bin lira kredi çekip, özel diş polikliniğine giden Öztürk’ün 20 dişi kaplama için kesildi. Ağrıları dinmeyen kadın, azı dişi ile ağrı hissettiği diğer 3 dişinin çekilmesini istedi. İmza karşılığında dişleri çekilen Öztürk’ün ağrıları yine kesilmedi. Bunun üzerine Sunay Öztürk, Antalya, Isparta ve Denizli’de farklı doktorlara başvurdu. Ağrıdan kurtulabilmek için 1,5 ayda 32 dişini çektirdi. Öztürk, yeşil reçeteli uyuşturucu ilaçlarla ağrılarını dindirebildi.

Beyin ameliyatına alındı

Beyin ve sinir cerrahı Öztürk’e, trigeminal nevralji teşhisi koyuldu. Son çare olarak beyin ameliyatına giren Öztürk’ün operasyon sonrası da ağrıları dinmedi. Öztürk’ün yaşadığı acı dolu günler, başının yanı sıra kalbini ve tansiyonunu da etkiledi. Dişlerindeki sıkıntıdan dolayı kalp kapakçığı açılan Öztürk, hipertansiyon hastası oldu. Çene ameliyatını gerçekleştiren Dr. Alper Sindel, “Ağrıların olduğu bölgedeki sinir uçlarının bağlantısını kopardık. Hastanın ağrısını gidermeye çalıştık. Şu anda çok erken; ama ilk olarak hastanın eski ağrılardan ziyade sadece ameliyat ağrıları olduğunu görüyoruz. Henüz güçlü bir ağrı kesici başlamadık. Bu tespiti yaptıktan sonra ağrı kesici vererek, ameliyat ağrılarını da dindirip, hastayı rahata kavuşturacağız” dedi.

‘Kurtarın’

Ağrılarının geçmesi için her tür operasyona razı olduğunu dile getiren Sunay Öztürk ise “Acılarımdan kurtulmak istiyorum. Daha kötüye gitmek istemiyorum” dedi.

Üç günde normale döner

Ameliyatın diş yapma ya da diş yenileme operasyonu olmadığını kaydeden Dr. Alper Sindel, “Bu operasyon tamamen çeneye giden hissiyat sinirlerinin, daha önce kafa kaidesi içerisinde yapılmış operasyonla çözülememesi nedeniyle gerçekleştirdiğimiz çene cerrahisi işlemidir. Sinir uçlarını ağrıyı tekrar geri getirmesinler, diye kestik. Hastanın ağrılarının 3 gün içinde azalmasını bekliyoruz.” dedi.