Yine canlar düştü toprağa…

Yine canlar düştü toprağa… Yine görevini yapmanın huzuru içerisinde yuvalarına dönecek olan, polislerim düştü. Vatandaşım, yarınımı kucaklayacak gencim, düştü toprağa. Yine yüreklere kor, evlere ateş düştü. Yine İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen menfur terör saldırısıyla umutlara çığ, rüyalara kan düştü.

Türkiye’min, güzel yurdumun dört bir yanına acı düştü. Yine Çorum’a, Malatya’ya, Balıkesir’e, Adana’ya, Gaziantep’e, Şanlıurfa’ya, Kayseri’ye, Bursa’ya, Muş’a, Hatay’a, Konya’ya, Isparta’ya, İzmir’e, Niğde’ye, Van’a ve Elazığ’a şehitlerini Hakka uğurlamak düştü. Yine Mehmet’imin, Adem’imin, Yasin’imin, Soner’imin, Süleyman’ımın, Hüseyin’imin, Murat’ımın, İlker’imin, Durmuş’umun, Bora’mım ve burada isimlerini sayamadığımız nice fidanlarımın analarının yüreklerine kor düştü.

Büyük, güçlü Türkiye sevdama sıkılan bu kaçıncı kurşun Allah’ım... .İnsan kılıklı, kalbi ve kafası öldürmeye, yok etmeye programlı; dinsiz, imansız, vicdansız caniler; insanlıktan, İslam’dan nasip alamamış gaddarlar yine iğrençliklerini sergilemekten geri durmadılar. Müslüman ülkeme yine yapacaklarını yaptılar. Yine vatanı, bayrağı, namusu, şerefi ve milleti için görev yapan masum polislerime, vatandaşlarıma saldırdılar. Yine toprağa kan, yanaklara gözyaşı, yüreklere matem düştü.

Kalbi ve beyni küfürle yıkanmış düşünce yoksulu, his yoksulu, insanlık düşmanı, inançsız ve imansız canilerden başkaca bir şey beklemek elbette ki safdilliğin ötesinde bir şeydir. Caniye, kanla beslenen çakala; vicdansız, imansız yaratıklara ne söylense boş; biliyorum. Kaldı ki söz insana, kalbi olana, vicdanı, imanı ve izanı olana söylenir. Bu yaratıkları çakala benzettim diye çakallar benden huzuru mahşerde davacı olurlar diye korkuyor ve başta çakallar olmak üzere bilumum hayvanlardan özür diliyorum. Çünkü hayvanlık da sorumluluk gerektiren bir makamdır. Bunların yaptıklarını hangi hayvan yapar söyler misiniz? Onun içindir ki ne idüğü belirsiz bu yaratıklara söyleyecek sözümüz yok. Ancak Müslüman-Kürt kardeşlerimize diyeceklerimiz var; Yüce Allah, Kuranı Kerim’in Maide Suresi 32. Ayetinde açıkça beyan ediyor; “Bir kişiyi öldürmek bütün insanlığı öldürmektir.” Yine Nisa Suresinde: Cenabı Mevla: “Kim bir mümini kasten öldürürse cezası içinde ebedi olarak kalıcı olmak üzere cehennemdir. Allah ona gazap etmiş ve lanetlemiştir. Ve ona büyük azap hazırlamıştır.”, diyor. Sen ey Müslüman Kürt kardeşim, bütün bunları bile bile hala bu canilerin, bu imansız, bu İslam ve insanlık düşmanı yaratıkların peşinden gidecek misin?

Sen ey Müslüman Kürt kardeşim, Allah’ın eşrefi mahlûkat olarak yarattığı insanların canına kıymaya kalbi ve kafası küfre programlanmış canilere; onlara taşeronluk yapan vicdansız ve imansızlara, satılmış uşaklara hâlâ inanacak mısın? Allah’ın lanetlediği insan kılıklı canavarların günahlarına ortak olacak mısın? Uyan ve kendine gel Kürt kardeşim; çünkü bu eli kanlı, beyni ve yüreği köreltilmiş terör örgütü yaptığı her eylemi, işlediği her cinayeti senin adına yaptığını işlediğini söylüyor.

Sen ey Müslüman Kürt kardeşim, evlatlarını bu cinayet örgütüne teslim etme! İnancın gereğini yerine getir ve bu İslam düşmanlarına geçit verme.

Evet, bu devlet hepimizindir, bu topraklar, Türk’ü ile Kürt’ü ile üzerinde yaşayanlarındır. Semalarımızı dolduran beş vakit ezan sesi bizim bu topraklarda var oluşumuzun ifadesidir. Ay yıldızlı bayrak hepimizindir.

Teröre gelince, onu yeniden tanımlamaya, kanla beslenen terör örgütünün kan içiciliğinin boyutlarını yeniden keşfetmeye gerek yoktur. Terör terördür. Cani canidir. Bu topraklar üzerinde yaşayan her aile evladını terör belasından korumakla mükelleftir. Devlet de bu korumayı nasıl yapılması gerekiyorsa öyle yapmalıdır. Terörün kökünü kazımak bu devleti yönetenlerin öncelikli görevidir. Kanla beslenen imansızlarla dünya nasıl mücadele ediyorsa aynı yöntemlerle Türk devleti de mücadele etmelidir.

Kandil’imizi kana bulayan canileri nefretle kınıyor; Allah’ın gazabı ve laneti üzerlerine olsun diyorum.

Ülkemizi ve milletimizi yasa boğan bu menfur olayda şehit olan kardeşlerimize Cenabı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun.