Süper Lig'de 21. hafta geride kaldı. Lider Trabzonpsor en yakın rakibi 1 maç eksiği olan Konyaspor'a 11 puan fark attı. Fırtına, -3 derecede, yoğun kar yağışı altında Sivasspor deplasmanında 2 puan bıraksa da şampiyonluk yolunda rakiplerine öylesine fark attı ki, bu tarz puan kayıplarını çok rahat tolere edebilecek durumda.

Süper Lig'de 21. hafta geride kaldı. Lider Trabzonpsor en yakın rakibi 1 maç eksiği olan Konyaspor'a 11 puan fark attı. Fırtına, -3 derecede, yoğun kar yağışı altında Sivasspor deplasmanında 2 puan bıraksa da şampiyonluk yolunda rakiplerine öylesine fark attı ki, bu tarz puan kayıplarını çok rahat tolere edebilecek durumda. Abdullah Avcı ve öğrencileri, 2021-2022 sezonuna damga vurmuştur. Kendilerini canı gönülden tebrik ederim.

Gelelim 3 büyüklere. Konuşacak pek söz yok. Galatasaray'da Fatih Terim, Beşiktaş'ta Sergen Yalçın, Fenerbahçe'de Vitor Pereria yollandı. 3 büyüklerden bu hafta 3 puan alan tek takım Beşiktaş. Galatasaray, Hatay'dan 4 yedi. Küme düşme potasına yaklaştı. Fenerbahçe Antalya'da 1 puanı zor kurtardı. Ali Koç'un suyu iyice ısındı. Tarihe geçecek sezonda bakalım daha neler olacak...