Siyonizmi görmezden gelen dangalaktır

Köşemizde, internet ortamında ve dahi her yerde 30 yılı aşkın bir süredir yazıyoruz, dilimiz döndüğünce anlatmaya çalışıyoruz.

“Siyonizm bütün dünya için birinci tehdit ve tehlikedir” diyoruz.. Lâkin insanlar yine bu siyonizmin gayretleriyle öyle bir beyin özürlü hale getirildiler ki, beslemeleri olan kimi şöhret yazarlarla aleyhlerinde oluşan kamuoyunu “komplo teorileri”, “yahudi düşmanlığı” gibi birkaç argümanla geri teptirmeyi başarabiliyorlar..

Beyin özürlü hale gelmemiş olsak bir tek Rockfeller’in itirafları dahi yeterdi. Herif 11 Eylül’ü kendilerinin yaptırdıklarından tutun da bizim 27 Mayıs’la başlayan tüm darbelerimizde parmaklarının olduğunu, dünyada hiçbir mafya veya terör örgütünün bile onların haberi, izni olmadan hareket edemeyeceğine kadar yığınla itirafta bulundu ölmeden önce..

İnternette “Yahudi bankacı Rockefeller'den yüzyılın itirafı” diye arattırın. Nice belge ve makale ile karşılaşacaksınız. Bunların onda biri doğru olsa insanı dehşete düşürmeye yeter...

Yenişafak yazarı Tamer Korkmaz’ın 14 Şubat 2017 tarihli yazısını da mutlaka okuyun. Hattâ kopyalayıp benim gibi arşivinize koyun anlattıklarımızın geniş bir hülasası olan yazıyı...

Başlığı “Kaçışı olmayan belgeler yahut bir demet itiraf” Bazı yazılar arşivliktir, en azından yığınla belgenin hülasası olarak kıymetlidir. Bu yazı da onlardan biridir. Demirel’den, Fetullah Gülen’in masonluğuna kadar ne ararsan var.. Hepsi de defalarca kanıtlanmış ve duyduğunuz şeyler...

“David Rockefeller'ın kontrolündeki Bilderberg teşkilatı, B'nai B'rith ile yıllardır sıkı bir işbirliği içerisindedir. David Rockefeller, 2009 yılının Ekim ayında New York'ta Mister Simit diye de bilinen Bay Koch'a “Hayırseverlik!” ödülü vermişti. Mister Koch, Galatasaray'ın eski başkanlarından Selahattin Beyazıt ile birlikte 1994 yılında Helsinki'deki Bilderberg toplantısına katılmıştır..” (Tamer Korkmaz, bahsi geçen yazı)

Ve daha neler neler... David Rockefeller öldü. İtirafları ortaya çıktı. Bu ünlü yahudi bankacı dünyaya hükmeden para firavunlarının zamanımızda yaşayanlarının en büyüğü idi...

“Vaktiyle CIA'in kurduğu Bilderberg teşkilâtı, “üst düzey masonları bünyesinde toplayan” derin bir örgüttür. Masonluğun fikri temeli Tapınak Şövalyeleri'ne dayanıyor. On sekizinci yüzyılın son çeyreğinde kurulmuş ılluminati örgütünün fikri altyapısı da “Tapınakçılara” uzanıyor.

(.......) Mister Casey, 1984'te Jamestown Vakfı'nın kurulmasını sağladı. Türkiye'deki Eski Rejim'in (Baronsal Gladyo) devlet kademelerindeki Paralel yapılanmayı (FETÖ) sistematik olarak başlattığı yıl 1984'tür.

CIA'in kurduğu Jamestown Vakfı, başlangıç döneminde “Komünizmle Mücadele” konsepti çerçevesinde faaliyet göstermişti: Doğu Bloku'nun çökmesinden sonraki süreçte çalışma alanını başta Türkiye olmak üzere “Ortadoğu ve Kafkasya” olarak belirlemiştir..” (T. Korkmaz, bgy)

Eski Mücadelecilerden T. A gibi bir zamanlar doğru yolda olup sonra o gençlik yıllarına tepeden bakarak “siyonizm de neymiş, bize yahudi yahudi deyip durdular” diyenlerden değilseniz yazının tamamını okuyun.

Tamer Korkmaz’ın yazısını satır satır okuyun ve dostlarınıza da anlatın bence. Mağrurların, bir uzvu yere yakın tiplerin söyledikleri sizi aldatmasın.

Siyonizm bilinmeden bilinen her şey yanlıştır...