Süper Lig'de 3. hafta geride kaldı. 3'te 3 yapan Trabzonspor ve Fenerbahçe liderliği paylaşırken, 7'şer puandaki Beşiktaş, Galatasaray ve Konyaspor takiplerini sürdürdü. Son şampiyon Beşiktaş, 10 kişi kaldığı Karagümrük karşılaşmasını 1-0 kazanarak takibe devam etti.

Süper Lig'de 3. hafta geride kaldı. 3'te 3 yapan Trabzonspor ve Fenerbahçe liderliği paylaşırken, 7'şer puandaki Beşiktaş, Galatasaray ve Konyaspor takiplerini sürdürdü. Son şampiyon Beşiktaş, 10 kişi kaldığı Karagümrük karşılaşmasını 1-0 kazanarak takibe devam etti. Galatasaray ise, Taylan'ın yaptığı büyük hata sonrası 2-0 öne geçtiği maçta 2 puan bıraktı. Sezonun formda ekibi Trabzonspor, Giresun deplasmanında tek golle gülerek averajla liderliğini sürdürdü. Bir diğer 9 puanlı ekip Fenerbahçe de kritik Altay deplasmanında 3 puanı 2 golle alarak yoluna devam etti.

2022 Dünya Kupası elemelerinde evimizde Karadağ'ı ağırladık. İstekli ve baskılı başladığımız oyunda art arda bulduğumuz gollerle 2-0 yakaladık ama frene basınca ilk yarının sonlarında golü kalemizde gördük. İkinci yarıda da baskılı futbola devam eden A milliler farkı artıramayınca 90+6'da golü kalesinde gördü. Kötü baraj kurduran Altay, kapattığı köşeden golü yedi ve Millilerimiz çok kritik bir 2 puan bırakarak gruptaki liderliğine devam etti.