Militan, Türk Dil Kurumuna göre bir düşüncenin başarıya ulaşması için savaşan, mücadelesini güç kullanarak yasadışı yollarla yürüten kimsedir. Yani Devlete başkaldıran, katliam yapan, şiddeti araç yapan, toplumu sindirmeye çalışan, insan-uyuşturucu-silah kaçakçılığı yapan...

Militan, Türk Dil Kurumuna göre bir düşüncenin başarıya ulaşması için savaşan, mücadelesini güç kullanarak yasadışı yollarla yürüten kimsedir. Yani Devlete başkaldıran, katliam yapan, şiddeti araç yapan, toplumu sindirmeye çalışan, insan-uyuşturucu-silah kaçakçılığı yapan, her türlü illegaliteye başvuran, bir amaç için silahlı ve bombalı soygunlar yapan, bu yollarla siyasal ve ideolojik emellerine ulaşmaya çalışan teröristler ve onlara her türlü yardım ve yataklık eden, propagandasını yapan; siyasal, toplumsal, kültürel, finansal, personel vb. her alanda onların politikalarını yürüten, emirlerini uygulayan ve onları rol model alarak canhıraş destekleyenlerdir.

Tablo bu, ortada ve net! Militan kimler? Devlet ve Millet düşmanları, onların köpekleştirip Ülkemizin üzerine yıllardır saldıkları ASALA, KCK/PKK/PYD/YPG/YPJ/SDG, DHKP-C, MLKP, DEAŞ, FETÖ, GLADYO/NATOCU/DARBECİ/CUNTACI'lardır.

Bu saydığım düşman, terörist ve militanlar Ülkemizde yıllardır 10 binlerce şehidimizin, 10 binlerce sivil ve masumların katledilmesinin, yüzlerce çocuk, bebek ve ceninlerin soykırıma uğratılmasının baş katil ve baş sorumlularıdırlar.

Birileri, Ülkemizde yıllardır düşman ve onların köpekleştirip üzerimize saldığı terör örgütleri ile mücadele eden dünyanın en kahraman ve en adaletli Türk askerine ve Türk polisine, Türk Devlet ve Milleti adına karar veren hakim ve savcılara, Devleti ve Milleti temsil eden vali ve kaymakamlara, rektörlere ve Hükümet üyelerinin tamamına "militan" dedi.

Vali ve kaymakamlar tek parti rejimi döneminde il ve ilçe başkanlığı yapınca, geçmişte yaklaşık 55 yıl boyunca, cuntacı askerler darbe yapınca, hakim ve savcılar birilerinin partisinden Milletvekili olunca, hakim ve savcılar "irtica geliyor ve laiklik elden gidiyor" martavalı ve gerekçesiyle akla, demokrasiye ve hukuka aykırı bir şekilde iktidar ve birinci partileri kapatınca veya kapatma davası açınca, hedef kişilere ömür boyu siyaset yasağı getirilince, rektörler birilerinin partisinin Meclis grubunda konuşma yapınca güya herşey güzeldi, demokrasi, özgürlük, hukuk ve yargı bağımsızlığı vardı da, şimdi bütün bu gelişmeler olmadığı için; asker, polis, hakim ve savcılar, vali ve kaymakamlar, rektörler...birilerinin partisine hizmet etmedikleri için, demokratik teamüller ve hukuk çerçevesinde iş ve işlemlerini yaptıkları için "militan" öyle mi? Bir de bütün bu meslek gruplarının anayasa ve kanunlar uyarınca atamasını yapan, Devlet ve Millet görevlerini yapmasını sağlayan, Türk Milletinin iradesi ve oyuyla, seçimle göreve gelmiş Hükümet üyelerinin tamamını "militan" olmakla suçlamak yaklaşımı, yukarıda ifade edilen güvenlik güçleri ile Devlet memurları ve yargı mensuplarının da "militan" olduğu suçlaması ve tezi ile birlikte, Cumhuriyet, demokrasi ve Devlet-Millet düşmanlığıdır, dünyanın en ipe sapa gelmez savıdır. Akıl, mantık, bilim, insanlık, vicdan, adalet, hak ve hukukun inkarıdır.

Devletin ve Milletin askerine-polisine, yargı mensuplarına, Devlet görevlilerine, rektörlere, Hükümete "militan" diyenler,

Hendek kazan teröristlere "hendekci arkadaşlar" diyenler,

"YPG/PYD/PKK terör örgütü değildir, onlar topraklarını savunan bir örgüttür" diyenler,

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı Şehit eden DHKP-C'li teröristlere/militanlara "hepsi tertemiz çocuklar, alınlarından öpüyorum" diyenler,

"Devlet katil değil, seri katil" diyenler,

"Mustafa Kemal'in askerleri it sürüsüdür, PKK sizi tükürüğü ile boğar, ha s...gidin ( Devlete), YPG Fırat'ın batısına geçecek siz de mal mal bakacaksınız (Devlete), biz daha başkan Apo'nun heykelini dikeceğiz heykelini, PKK'lılar bizim canımızdır, bizim irademiz İmralı'nın ve Kandil'in iradesidir, PKK terör örgütü değil silahlı bir halk hareketidir …" diyen ve Amerika'da Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesini içinde gösteren büyük Ermenistan haritası önünde poz veren, 6-8 Ekim olaylarında 53 vatandaşın katledilmesinin sorumluları, Esenyurt ilçe binasında PKK bayrağı ve terörist başı posterleri bulunan, Allahsız-Kitapsız-Peygambersiz- dinsiz-imansız-cami ve Kur'an yakıcısı, Marksist ve Leninist PKK'nın çocuğu HDP'yi canhıraş bir şekilde savunan ve işbirliği yapanlar, gizli/açıktan ittifak kuranlar, onlara "özgürlük" diye yırtınanlar, MİLİTAN görmek istiyorlarsa iki şey yapacaklar!

Birincisi boy aynasına bakmak,

İkincisi de İslam ve Türkiye düşmanlarının ve emperyalistlerin köpekleştirip Ülkemizin üzerine saldıkları katil ve it sürüsü, sırtlan sürüsü, çocuk tecavüzcüsü, insan-silah-uyuşturucu kaçakçısı, soykırımcı ve katliamcı, darbeci tüm TERÖR ÖRGÜTLERİNE bakmaktır!!!...

Saygı ve selamlarımla...