Yıl 1992. İslâm Güneşinin Düşmanları isimli kitabımı tamamlayıp yayınladım. İlk kitabımın bu ilk baskısını 2000 ile sınırlamıştım. Zaten yayıncılara verip dağıttıramamış, kendi imkânlarımla eş dost derken çoğunu fisebilillah dağıtmıştım…

Yıl 1992. İslam Güneşinin Düşmanları isimli kitabımı tamamlayıp yayınladım. İlk kitabımın bu ilk baskısını 2000 ile sınırlamıştım.

Zaten yayıncılara verip dağıttıramamış, kendi imkanlarımla eş dost derken çoğunu fisebilillah dağıtmıştım…

Kitabımın ana bölümlerinden biri (III. Bölüm), 'İslam'a düşmanlıkta Hristiyanlık Cephesi' idi...

Haçlı zihniyeti tarih boyunca alçaklıkta sınır tanımamış, bugün yine tanımıyor. Son haberi duymuşsunuzdur:

Norveçli siyasetçi Kur'an-ı Kerîm'leri çöpe attı!

Norveç'te 'Norveç'in İslamlaşmasını Durdurun' isimli fanatik grubun gösterisi skandal görüntülere sahne oldu. Kur'an-ı Kerîm yakmak isteyen İslam düşmanı gruba polis engel olunca, grubun lideri olan gavur haçlı, iki adet Kur'an-ı Kerîm'i çöpe attı.

Norveçli bir aktivist ve Müslümanlardan oluşan 500 kişilik başka bir grup da bu haçlı gavur Tumyr'e, 'Sokaklarımızda ırkçı ve İslam düşmanı istemiyoruz' sloganlarıyla tepki verdi...

Daha önce de başkent Oslo'ya 45 kilometre uzaklıkta Müslümanların yoğun yaşadığı Drammen kasabasında yine böyle bir gavur haçlı grup İslam'ın yasaklanmasını istemişlerdi

Norveç'te İslam'ın yeri olmadığını ve Kur'an-ı Kerîm'lerin toptan yok edilmesi gerektiğini söyleyen bu fanatik haçlı gavurlarına karşı mücadele eden Müslümanlara maalesef fazla bir destek veremiyoruz.

Hála Batı ile iyi ilişkiler diyip duruyor kimi siyasetçilerimiz. Oysa iyi ilişkiler iyi niyetlilerce oluşturulabilir ancak.

Pekala bunlar ne yapıyorlar?

Tarihleri boyunca Kur'an yakmak, Müslüman evlerini kundaklamak, Müslümanlara küfür etmek, her fırsatta Müslüman azınlıkları tahrik ederek hayatlarını cehenneme çevirmek dışında yaptıkları hangi iş var?

Bir zamanlar biz çok güçlüydük. Bu gavurların zalimliklerine müsaade etmiyorduk. Lakin şimdi hem güçsüz olduk hem içimizde dahi onlar kadar nice gavurlar türedi...

Müslümanlara küfrediyor, yumruk atıyor, başörtülerini çekiştiriyorlar...

Gerek bunlar olsun gerekse hakiki Batı gavurları, hemen her gün bizi tahkir ve tahrik eden bir hadiseye sebebiyet veriyor, cedlerinden eksik kalır yanlarının olmadığını gösteriyorlar.

Mayıs ayında Danimarka'da «Sıkı Yön Hareketi», Müslümanların yoğun yaşadığı bir semtte Kur'an-ı Kerîm yakıp Müslümanlara küfür ederek büyük tepki çekmişti.

Haziranda da Finlandiya'da «Önce Finlandiya İnsanı Partisi» Başkanı Marco de Wit, Kur'an-ı Kerîm'i yırtıp yere atarak, provokasyon yapmaya çalışmıştı.

Muhterem okurlarım işte okumaya tenezzül bile edilmeyen İslam Güneşinin Düşmanları kitabımızda bütün bu gavurlukların arka planını, gerçek nedenlerini ve günümüzdeki tezahürlerini anlatmış, Hristiyan iken Müslüman olan Batı'lılardan bahsetmiştik...

O kitabımızı artık piyasada bulamazsınız. Lakin inşallah internete tıpkı basımını koyacağım önümüzdeki günlerde.

Sponsor bulabilirsek «İslam Güneşinin Düşmanları – 2»yi mürekkepli gerçek kitap olarak da internet kitabı olarak da yayınlayabiliriz. Bunun kararını da inşa'allah ölçüp biçip vereceğiz önümüzdeki günlerde...

«İslam Güneşinin Düşmanları – 2» inşa'allah çok daha güzel ve daha faydalı bir kitap olacak. Üzerinde çalışmaya devam ediyorum. Gayret bizden tevfik ve hidayet Allah'tandır.