İngiltere'deki patlamayı doğru okumak lazım!

Avrupa'nın herhangi bir yerinde DEAŞ bomba patlatır!


Sonra denir ki; "Müslümanların dindaşları olan, azılı örgütler tarafından yapıldı!"

Hiçbir zaman dil, din, ırk ayrımı yapmadan sadece ve sadece hak için savaşan Türkiye, Avrupa'da bomba patlatan terör örgütü ile bir tutulur! Sizin dindaşınız denilir!

Bu noktada, nasıl bir koz veriliyor dünyaya?

Avrupa'nın göbeğinde üç- beş bomba patlat, ama ne hikmetse Orta Doğu coğrafyasında DEAŞ'ı vurabilecek bir tane Batılı olmasın! Ama DEAŞ gelsin, onları çok rahat vurabilsin!

Amaç; söz konusu saldırılara karşı farklı bir örgütü silahlandırıp, DEAŞ'la savaştırmak!


Ve bunu İngiltere'nin en büyük silahlı gücü olan Amerika'ya; PYD'yi desteklettirip, silahlandırılmasını sağlayarak yapacaklar!

"Sen neden savaşmıyorsun?" diye bir soru sorulduğunda;

"Biz bugüne kadar Orta Doğu coğrafyasında çok savaştık, çok kan döküldü, çok maliyetli oldu, bundan sonra bölge halkı, pisliğini kendisi temizlesin! Ayrıca oranın halkı kendilerine göre çok ezildi, artık kendilerine göre özel bir devletleri, cumhuriyetleri olsun, Suriye zaten parçalandı!" diyecekler...

Türkiye zaten yalnız bir ülke... Bu yalnızlık içerisinde bizi, biraz daha yalnızlaştırabilmek için BM ve NATO'dan destek alarak, PYD'yi meşrulaştıracaklar! Ve bütün dünyayı buna ikna edecekler!

Oyun kurulmuş!

"DEAŞ ile en iyi savaşacak örgüt PYD'dir! Biz PYD'yi desteklemek zorundayız! Buna karşı çıkacak tek ülke Türkiye'dir! Bu noktada, bütün ülkeler Türkiye'nin karşısında dursun! PYD' ye hep birlikte destek verelim, DEAŞ'ı yok etmesi için silahlandıralım!

Planın, oyunun en büyük sinsiliği burada!

İngiltere'nin ortasında DEAŞ bomba patlatacak, dünya tepkisiz kalacak! Mümkün değil!


İngiltere'nin en büyük düşmanı bile, İslam karşıtıysa, İngiltere'nin yanında olur!

DEAŞ bahane; amaç İslam!

Böyle bir durumda, Suudi Arabistan dahi İngiltere'nin yanında durur.

Mısır, Suriye, İran zaten yanında...

Peki bu durumda Türkiye, tek başına terörle değil; dünya ile savaşan bir ülke konumuna düşmeyecek mi?

PYD'yi meşrulaştırmak için kendi ülkelerinde bomba patlattıklarını varsayarsak; "DEAŞ' a karşı savaştıracak bir örgütü desteklemekten daha meşru bir yolumuz kalmadı!" diyerek bunu tüm dünyaya kabul ettiremezler mi? Ettirebilirler!

Bu doğrultuda, Türkiye'yi tamamen yalnızlaştırabilirler mi? Yalnızlaştırabilirler!

Oyunun en pis yanı bu!

Yani "Sen istemesen de; biz yasal yoldan PYD'yi destekleyeceğiz! Sen istediğin kadar itiraz et! PYD'ye attığın her kurşun, dünyaya atılmış gibi sayılacak!"

Bunu söyleyebilmek için; tüm dünya ülkelerini PYD'ye silahtan paraya kadar yardım etme zorunluluğunu BM' den ve NATO'dan geçirecekler!

Biz Türkiye olarak o kadar yalnız kalacağız ki; PYD' ye sıktığımız her kurşun, dünya ülkelerine sıkılmış imajı verilecek!

Amaç; bizi PYD ile savaşamaz durumuna getirmek!

Şunu çok iyi biliyorlar ki; terör örgütleri ile savaşırsak tamamını bitireceğiz!

İngiltere' deki patlamayı böyle okursak; oyunun ne kadar büyük olduğunu anlarız!