Hedef İslâm’dır...

Amerikalılar ve Batılılar şimdiye kadar mütemadiyen Arap ve İslâm ülkelerinde diktatörlükleri, despot rejimleri desteklediler...

Fransa İstihbarat Araştırması Merkezi Müdürü Eric Denécé “El-Kaide: Terörün yeni şebekesi” adlı kitabında (Ellipses, 2004) şöyle diyor: “Birkaç hafta önce CIA’nın müdürlerinden biri bana şöyle dedi: ‘Bin Laden Suudî Arabistan’da seçimlere girse kazanır...” der.

İslâm ve Arap ülkelerinde tam bir demokrasi olursa halk islâmî bir idareyi seçecektir.

Türkiye’de bile öyle olmadı mı?

Halk biraz serbest kaldı, vesayet rejimi bertaraf edilir edilmez İslâmî yönü ağır basan Ak Parti iktidara getirildi ve 15 yıldır vesayetçi takım hariç kimsenin bir şikayeti de yok...

Terörle Savaşın İçyüzünü de bu yönde araştırmak lazım.

Uluslararası terörizme karşı ABD tarafından topyekûn ve dünya çapında gûya bir savaş açılmıştır. Peki, bu uluslararası terörizmi hangi ülkeler ve halklar temsil etmektedir?

Çinliler mi, Hintliler mi, Zenciler mi?.. Çok açık şekilde görülüyor ki, uluslararası terörün merkezi ve kaynağı Amerikalılara göre İslâm dünyası ve Müslümanlardır.

Terör bahanesiyle şimdiye kadar birçok ülkeye savaş açılmış, hattâ işgal edilmiştir. ABD’nin İran’a, Sudan’a bakışı belli.

Mısır’da İslâmî bir rejime izin vermediler. Kukla diktatör Sisi eliyle, seçimle gelmiş Mursi’yi askerî darbe ile devirdiler.

Suriye baharını kışa çevirdiler. Bu ülkedeki tüm İslâm eserler ABD maşası DAESH eliyle harabeye döndü, halk katledildi, evlerini, yurtlarını terk mecburiyetinde kaldılar...

Nükleer silâhlarıyla ABD’yi tehdit eden Kuzey Kore’ye saldırılmaması, terörün bahane olduğunu, asıl amacın İslâm dünyasını kontrol altına almak olduğunu isbat etmiştir.

Amerika’da on milyonlarca bağlısı bulunan militan, agresif Evangelist kiliseler İslâm dünyasını ve Müslümanları büyük tehdit görmektedir.

Türkiye İslâm dünyasının çok önemli, hayatî bir ülkesidir. Coğrafî olarak dünyanın stratejik kilittaşıdır...

Yirmi seneye kalmaz, nüfusumuz yüz milyonu geçecektir. Türkiye iyi idare edilir, sabotajlara uğramazsa; Ortadoğu’nun Japonyası olabilir.

ABD ve AB, Türkiye’nin parçalanmasını, ilerlememesini, güçlenmemesini istiyor. PKK’ya (PYD’ye) aleni yardımları bunun delilidir...

Türkiye’nin ezici çoğunluğu İslâm’a bağlıdır. Bırakınız Türkiye’de islâmî bir sistem kurulmasını, bu halka Amerika ve İngiltere’deki gibi geniş din, inanç, inandığı gibi yaşama hürriyeti verilmesini bile istemezler.

ABD, AB, İsrail (Siyonizm), Türkiye’deki islâmî hareketi ve siyasal İslâm’ı kontrol altına almak üzere çeşitli faaliyetler yapmaktadır.

FETO bunlardan biriydi... Bitirildiğinde bagajdan stepne çıkarılacak, halk yine manüple edilecektir... M. İ. boşuna mı şişiriliyor...

Terörle mücadele bahanesiyle İslâm dünyasında, onbinlerce casus, provokatör, münipülatör çalışıyor. Bunlar, melon şapkalı değil, Müslüman kılığında gezmekte!.

Terörün dayıları Milyarlarca dolar harcıyor. Gayeleri bizi şaşırtmak, hak yoldan çıkartmak, parçalayıp yok etmek... Kürtler oltaya gelmişti, yeni yeni ayılıyorlar.

#HARBİDEN: İnşa’allah uyuyan kalmaz. Postmodern Haçlı Seferleri’nin hedefi İslâm... Ágâh olan kurtulur... 12.02.2018