Avrupa Ordusu..

Haberleri duymuşsunuzdur...

“Türk Ordusunun kıymeti artacak”, “Avrupa Ordusu mu kuruluyor?” türünde manşetlerle verilen haberler..

Pekâlâ bunların arka planında ne var?

Fransız filozof Michel Onfray; DAESH hakkındaki fikirleri sorulduğunda “evet onlar kafa kesiyor barbar.. Peki biz ne yapıyoruz?

...Biz onların yaptığının on katını tek bir uçak sortisi ile yapıyor fakat gizliyoruz... Onlar barbar biz medenî barbarız” demişti...

Onfray; kendi medeniyetinin tenkidini fevkalâde güzel yapar: “Batı medeniyeti ölmektedir” der..

* * *

Batının ölüm döşeğine düşmesinin sebeplerinden en önemlisi, artan fuhuşun doğurduğu Feminizm illetidir.

Buna mukabil Avrupa hızla kadınlaşmaktadır...

Avrupa kadınlaştıkça savaş gücü düşecek, Barbarların istilası karşısında, Batı Romanın çökmesi gibi çökecektir...

“Kadınlaşan erkeklere ve erkekleşen kadınlara lânet olsun...” Hadîs-i şerîf’i Müslümanlar için olduğu kadar gayr-i müslimler için de fevkalâde hayatîdir. (Buhârî, Libâs 62, Ebû Dâvûd, Libâs 28; Tirmizî, Edeb 24; İbni Mâce, Nikâh 22)

İslâm dini, fıtrata (yaratılış kanunlarına, bünyeye) aykırı işleri yasaklar. Hayırlı olacak şeyleri ise tavsiye ve emreder..

Her iki cinsin de yaratılışlarına aykırı işlere yönlendirilmeleri ve fuhuş illeti, yalnız Avrupa’nın ve Batı Medeniyetinin değil insanlığın da sonunu hazırlamaktadır.

* * *

Erkeklerle kadınların beyin yapıları, düşünce tarzları, algılamaları aynı değildir. Çocuk doğurmak kadının işidir. Askerlik gibi ağır işler ise erkeklerin..

Siz erkeklere karşı kadınların yer aldığı bir futbol maçı izlediniz mi hiç?

Herkes bilir ki böyle bir maç iğrenç olacağı kadar, kadınları sakat da bırakır. Bu yüzden hiç denenmemiştir bile...

Bugün Batı, kadın ve feminizm konusunda haddi aşmıştır. Lâkin yine de aralarında Michel Onfray gibi samimi düşünürler var ve belki birgün akıllanabilir, bu yanlış yoldan dönebilirler.

Tabi iş işten geçmemiş olursa..

Meselâ Feminizm ve kadınlaştırma aleyhinde Fransızca bir kitap daha var, Fransızcası olanlar okusun. Çevirisini bulursam ben de alacağım...

İsmi biraz uzun ama içindekiler çok önemli diye düşünüyorum: La tyrannie de la faiblesse: la féminisation du monde ou l'éclipse du guerrier. Yazarı Paul-François Paoli.

Bu mühim konuya yarın da inşá’allah devam etmek istiyorum... Şimdilik burada bırakayım konuyu...