16 Nisan 22:30 da KON TV canlı yayınında Ankara Temsilcisi Sinan Burhan'ın gündeme dair sorularını yanıtlayan Erbakan: yapılacak olan aşılar kısırlaştırıcı olabilir. Afrika'da pek çok bölgede biyolojik silahlar kullanılıyor, koronada daha gelişmiş versiyonu olabilir. Biz bunu ifade ettiğimiz zamanlarda İsrail ve İspanya basınında bu haber oldu.

Afrika'da AIDS aşısı olanların kısırlaştığını örnek gösteren Erbakan, Tanzanyada Kilisenin Başrahibi'nin yapmış olduğu açıklamayı hatırlatarak "Dünya Sağlık Örgütü'nün vermiş olduğu aşıları yapan bütün kadınlarımız kısırlaştı" demişti.

Erbakan ; Şimdi aynı plan aynı oyun burada da uygulanabilir. Zaten Afrika'da birçok bölgede bu biyolojik silahları kullandıklarını Amerikalı yazarlar ifade ediyorlar. Amerika'da nerede nasıl bunları geliştirdiklerini ve Afrika'da sulara ve nehirlere nasıl kattıklarını yazıyorlar.Koronada daha gelişmiş bir versiyonu olabilir. Nüfusun azaltılması, sağlığın bozulması, ekonominin çökertilmesi, her bakımdan dünya üzerinde tahakküm kurmaları ve kendi planlarını uygulayıp hedeflerine ulaşmaları bakımından bu virüs süreci onlar için son derece avantajlı oldu, dedi.