Bursa'da intihar etmek için bir binanın çatısına çıkan 32 yaşındaki İsmail K. isimli şahıs çıktığı çatıdan soğuğun etkisiyle vücudu halsizleşince aşağı inemedi.

Bursa'da bir intihar etmek için çatıya çıkan bir kişi intihar etmekten vaz geçince, üşüdüğü için inemediği çatıdan polis yardımıyla indirildi.

VATANDAŞLAR POLİSE HABER VERDİ

Olay dün gece saatlerinde Bursa'nın Osmangazi ilçesi Alaaddinbey Mahallesi'nde yaşandı. 32 yaşındaki İsmail K. isimli şahıs, intihar etmek için, bir evin çatısına duvarlardan tırmanarak çıktı. Çevredeki vatandaşlar çatıya çıkan şahsı fark edince polise haber verdi. Kısa sürede bölgeye gelen polis ekipleri bir süre İsmail K.'yı ikna etmeye çalıştılar.

SOĞUKTAN DONUNDA İNEMEDİ

Polisin çabaları sonucu intihardan vazgeçen şahıs bu sefer de soğuktan vücudu hissizleşmeye başladığı için çatıdan inemedi. Polisler çaresiz adamı indirmek için yoğun çaba sarf etti. Bu arada bir polis ise İsmail K.'nın düşmesini önlemek için çatıya çıktı.

BİNA SAHİBİ BULUNDU

İsmail K. en son bina sahibinin bulunup çatının kapağının açtırılmasıyla aşağıya indirilebildi. Soğukta uzun süre bekleyen adam hemen ambulansa alınarak ilk müdahalesi yapıldı. İsmail K.'nın neden intihara kalkıştığı ise bilinmiyor.