George Clooney, iki çocuğunun annesi insan hakları avukatı Amal Clooney ile evlenmeden önce Hollywood'un en gözde bekerlerindan biriydi ve deyim yerindeyse büyük konuşup ben baba olacak yapıda biri değilim diyoedu.

ünlü Aktör Clooney, 1989 ile 1993 yılları arasında aktris Talia Balsam'la evlenip ayrıldığında bir daha asla evlenmeyeceğini söylemişti. İkinci eşi Amal ile tanışmadan önce, George Clooney daha önce verdiği bir röportajda, Benim bir çok beraberliklerim oldu, bazıları harikaydı bazılarıysa çok kötü demişti. Çocuk sahibi olma konusunda da Clooney'in oldukça ilginç açıklamar yaptığı ortaya çıktı.

"Bence çocuk sahip olmak yapabileceğiniz en sorumluluk gerektiren şey. Bu öyle hafife alınacak bir şey değil. İlle de çoğalması gereken genim olduğunu sanmıyorum" Clooney bu sözleri sarfettikten sonra karşısına Lübnan asıllı İnsan hakları avukatı Amal Clooney çıktı ve ünlü aktör kısa süre sonra onunla haytını birleştirdi. George Clooney ve Amal Clooney'in bir yıl kadar önce biri kız biri erkek ikiz bebekleri oldu.