CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan sonra bir skandal açıklamada CHP İstanbul Milletvekili Selina Doğan'dan geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirmek isteyen Selina Doğan, "Biz Allah'tan değil, hukuktan ve bu ülkenin elden gitmesinden korkuyoruz" dedi.

CHP'li vekillerden skandal açıklamalar peşpeşe gelmeye devam ediyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Allah'tan korkmayan biz cesaret edeceğiz' açıklamasından sonra bir skandala da CHP İstanbul Milletvekili Selina Doğan, imza attı. Gündeme ilişkin konuların görüşüldüğü Meclis toplantısında CHP İstanbul Milletvekili Selina Doğan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirmek istedi. Selina Doğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini çarpıratak "Her ne kadar Sayın Cumhurbaşkanı hukuku göz ardı etmeyi buyurmuş olsa da, 'biz Allah'tan değil, hukuktan ve bu ülkenin elden gitmesinden korkuyoruz" dedi.

CHP SEÇMENİ PARTİSİNE İNANMIYOR
Geçtiğimiz günlerde de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tarafsızlık konusunda kimsenin eleştirmeye cesaret edemediğini söyleyerek 'Allah'tan korkmayan biz cesaret edeceğiz ' demişti.