Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve dünya genelinde 184 ülkeye yayılan koronavirüs (Kovid-19) salgını can almaya devam ediyor. Dr. Hayri Gözlükgiller koronavirüs salgını hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

5G İLE VİRÜSÜ ENFEKTE ETTİLER TEORİMİNE İNANIYORUM

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan ve Microsoft'un kurucusu Bill Gates ve onun yandaşlarının 5G ile insanları enfekte edip çip takarak köleleştireceği yönünde dolaşan teoremler olduğuna değinen Gözlükgiller "İlk başta bana safsata gibi geliyordu ama bende son dönemde buna inanmaya başladım." dedi.

B KAN GRUBU HEDEF ALINIYOR

Gözlükgiller sözlerini şöyle sürdürdü, "Bizim bin 200 doktor ile kurduğumuz bir iletişim ağı var. Son dönemde dillendirilen şey bunun bir teorem değil gerçek olduğu. Organizasyonunu Bill Gates yapıyor. Kurduğu vakıflar ile Afrika ülkelerini kontrol altına almaya çalışan geleceğin burada olduğunu bilen bu şekilde hareket eden biri. İnsanların çoğunu öldürmeye çalışmıyorlar. 0 kan grubu ve A RH pozitif dünyada en yaygın olan kan grubu. Bu grupları hedef almıyorlar. Bu grupta olan koronavirüsler hafif geçiyor. B Grubu AB grubu ve RH – (negatif) gruplarda koronavirüs çok ağır geçiyor, esas hedef gruplar bunlar. B grubunda olan vakalar çok ağır geçiyor. Ölümle sonuçlanan insanların yüzde 60 kadarı B RH pozitif grubunda yüzde 20 kadarı da AB RH pozitif grubunda. Geri kalanların yüzde 10'u da RH –(negatif) grubunda. Geri kalan kısmı yakalansa bile çok hafif atlatıyorlar.

Akdeniz ülkeleri hedef seçilmiş. Burada ölümler çok fazla. İtalya, İspanya, Mısır Fas, Tunus, Cezayir bunlar ölümlerin çok yüksek olduğu ülkeler. Afrika'nın güneyine indiğimiz zaman orak hücreli anemi çok fazla. Virüsün hücreye girmesinde acele sektörüne ihtiyaç yoktur. Çünkü hücre içerisindeki gözenekler çok açık. Virüs küçük olduğu için içine rahatça girebiliyor.

ÇİN'İN AFRİKA'YA TAŞINMA PLANI

Kendi ülkesine sığamayan Çin Afrika'da bir ülke istiyor. Bu ülkeler de fakir ülkeler. Hedef siyah insan. Bu ülkeler de Somali, Eritre, Çad, Nijer, Sudan olabilir. Bu ülkeler işgal edilmeye hazır gibi duruyor. Afrika'da inanılmaz derecede ölümler meydana gelecek. Fakir ve işgal edilmeye hazır ülkeler hedef alındı. Dünyanın en büyük altın ve elmas maden rezevleriri bu ülkelerde bulunuyor. Budan beş yıl sonra kimse dolar, euro almak istemeyecek. Para ile alış-veriş yapmak istemeyecek. Altın gümüş sikke ile alış veriş yapılacak. Dünyanın en büyük elmas üreticisi Demokratik Kongo Cumhuriyeti ve Çad'da bulunuyor. Afrika'da topraklar verimli. Etiyopya'nın toprağı seneden 3 ürün veriyor. Kongo'nun toprağında yine her türlü ürün yetişiyor. Gelecekte yiyecek ve su kimin elindeyse güç onun eline geçecek.(İstikal)