AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Kastamonu Belediyesini ziyaretinin ardından gazetecilere açıklama yaptı.

İstanbul'un seçilmiş Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ‘ortak TV programı yapacak mısınız?' sorusuna ‘Kesin yapacağız’ cevabı veren AK Parti'li Yıldırım’dan yeni bir açıklama daha geldi. Yıldırım, “Benim tercihim isteyen bütün kanalların yayınlayacağı, bir stüdyodan yayın. Sunucu olarak; Tecrübeli olması nedeniyle; Uğur Dündar ifadelerini kullandı.

UĞUR DüNDAR’I İSTEDİ

"Benim tercihim herhangi bir kanal yerine bir stüdyoda programın yapılması” diye Yıldırım konuşmasını şöyle sürdürdü , "Bunula ilgili iki partinin yetkilileri görüşme yapıyor, detayları konuşuyorlar. Benim tercihim herhangi bir kanal yerine bir stüdyoda programın yapılması. İsteyen bütün kanalların bu programı İstanbulululara, vatandaşlara duyurması daha doğru. 'Yok bu kanal oldu, şu kanal olmadı' gibi tartışmalardan kurtulmuş olunur. Programı kimin yöneteceği konusu benim açımdan hiç fark etmez. Kim olursa olsun ama tecrübeli olması açısından Uğur Dündar'ı tercih ederim ama başka birini istiyorlarsa ona da eyvallah." ifadelerini kullandı.

DÜNDAR TEŞEKKÜR ETTİ

Dündar ise, söz konusu paylaşıma yanıt vererek, "Binali Bey'in dürüstlüğüme duyduğu güvene ve böyle bir sorumluluğu üstlendiğimde adaletin terazisini asla saptırmayacağıma emin olmasına çok teşekkür ederim... Tabii kendisinden bu açıklamayı alan değerli meslektaşım Candaş Tolga Işık'a da..." dedi.