MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Bahçeli açıklamasında, "Sağlıklı bir seçim yapılabilmesi için 60 gün yeterli bir zamandır. Ve Allah'ın izniyle 24 Haziran 2018'deki seçim, MHP'yi daha güçlü daha etkin, tecrübeli bir yapıyla TBMM'de hep beraber göreceğiz. Seçim çalışmalarını başarılı bir şekilde gerçekleştireceklerine inanıyorum" ifadesini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 24 Haziran'da yapılacak olan erken seçim için Cumhurabaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanması için çalışacaklarını söyledi ve "Cumhur ittifakı içinde kendi siyasi kimliğimizi koruyacağız" dedi.

Bahçeli, İYİ Parti'nin seçime girmesini engellemeye yönelik iddialar olduğunun sorulması üzerine "Basın bir gün de doğru yazsın" dedi ve asıl soruyu cevaplamadan "Burada biraz dikkatli olmak lazımdır. 'Seçim 15 Temmuz'da olacak' sloganı ile siyasallaşma sürecine girenler 15 Temmuz'a gerçekten inanmış olsalardı 15 Temmuz'dan 6 ay önce seçime girme yeterliliğine kavuşmuş olmaları lazımdır. Bunu bilemiyoruz, ilgi alanımız değil. Seçime de girsin. Başka partilerden alamaz, alırsa bizden alır. Biz de rıza gösteririz" diye konuştu..