Feryal Gülman ile 2012'de 200 milyon liralık tazminat talebiyle dava açtığı eşi Kemal Gülman, bir kez daha karşı karşıya geldi. Takvim Gazetesi'nin haberine göre; ünlü iş adamı, boşanma davaları hala Yargıtay'da bekleyen 21 yıllık eşine 500 bin lira tazminat istemli yeni bir boşanma davası açtı. Kemal Gülman, Feryal Gülman'ın kendisini sahtecilik yapmak ve örgüt lideri olmakla suçladığını iddia etti.

"EŞYALARINI ALAMADI"

Feryal Hanım'ın kendisiyle evlenince büyük bir servetin sahibi olduğunu iddia eden Gülman, davalının açtığı boşanma davasının masraflarını da kendi kredi kartlarına bağlı ek kartlardan ödediğini öne sürdü. Eşinin "Kemal Gülman beni aldattı, otel odasında 22 yaşında bir kızla zina yaptı" sözleriyle itibarının sarsıldığını belirten iş adamının dilekçedeki iddiaları bununla sınırlı değil.

Kemal Gülman'ın avukatı, Feryal Hanım'ın "Kemal Bey, evden çok değerli 20 tabloyu götürdü" iddiasına karşılık "Müvekkilimin bırakın tabloları, giyim eşyalarını bile evden alma fırsatı olmadı. Davalı tabloları saklayarak tabiri caizse tabloların üstüne yattı" ifadesini kullandı. Feryal Hanım'ın avukatı da iddiaları yalanlayıp davanın reddini istedi. Mahkeme, 5 yıl önce açılan boşanma davasının kesinleşip kesinleşmediğinin sorulmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

"BİR LİRA DAHİ VERMEDİ!"

Feryal Hanım'ın avukatı, Kemal Bey'in iddiaları üzerine mahkemeye sunduğu dilekçesinde, "Müvekkilime bir lira dahi vermeyen davacının kendisidir" dedi.

ÜÇ YILLIK MÜCADELE

Mahkeme, 3 yıl önce ikilinin boşanmasına karar vermişti. Yargıtay ise mahkemenin kararını çelişkili bularak davayı bozmuştu. İkilinin boşanma davası halen Yargıtay'da.

ASLAN GİBİ AŞIK

Feryal ile Kemal Gülman arasındaki boşanma savaşı sürerken, oğulları Aslan şimdilerde oldukça mutlu. Üniversite eğitimini ABD'de sürdüren 22 yaşındaki Aslan, gönlünü Ada Hunca'ya kaptırdı. Kozmetik sektörünün köklü firması Hunca'nın veliahtları arasında olan genç kız, önceki gün instagram'dan Aslan Gülman'a olan aşkını gözler önüne serdi. İkilinin aşkı, anne Feryal Hanım'dan da onay aldı.