İslam Dünyasında ise kapatılan kilidi açacak tek anahtar , geçmişte olduğu gibi şimdi de Türkiye’dir

Türkiye’nin Hainler Korosu İle İmtihanı

Evet, sevgili dostlar, İslam Ülkelerinde şiddet, gözyaşı ve kan hat safhada. Tam da böyle bir zamanda Bölgedeki kilit ülke Türkiye üzerinde oyunlar oynanmaya devam ediliyor. Bu kilidi açmak için yoğun bir çaba sarf ediyorlar. İslam Dünyasında ise kapatılan kilidi açacak tek anahtar ise, geçmişte olduğu gibi şimdi de Türkiye’dir. Bu bağlamda bölgemizde çeşitli senaryolar üretilmekte ve bu senaryoların göbeğinde de hiç şüphesiz Türkiye bulunmaktadır.

Son dönemde artan Pkk Terörünün de tam da bu zamanda olmasını iyi analiz etmek lazımdır. En önemlisi de ülke de neredeyse her gün şehit haberleri gelirken, medyadaki ikiyüzlü alçak ve liberal demokrat kisvesi altında açıktan HDP’yi öven gazeteci müsveddelerini de Milletimin iyi görmesi lazımdır. Üstelik bazı kesim ısrarla politikacısı, sözde aydını ile vs. utanmadan Pkk propagandası yaparak Türk Milletinin gözünün içine baka baka barış güvercini taklidi yapmaktadırlar. Ama farkında değiller ki bu şekilde hem kelamlarından, hem de kalemlerinden kan akıyor…

Israrla oluşan her Menfi olayda Türkiye’yi kötülüme yarışına giren içerideki münafık kılıklı Hainler korosunun bu aralar gerçek yüzleri bir bir düşmektedir. Ülkemizi yaşanmaz bir tutum içinde göstererek psiklojik savaşın en önemli ayağını diri tutmaya çalışanlar ısrarla ‘’Devlet Terörist’’ diyerek Devlet’e yani kutsalımıza söverken hiç çekinmiyorlar. Üstelik her konuşmalarında Devlet’i, hükümeti ve en önemlisi de kurumlarımızı yıpratmaya çalışan siyasetçi bozuntuları başka bir ülkede olsa çoktan sınır dışı edilmişti. Bu Milletin Tarihin her döneminde baş tacı ettiği bu Devlet’e Terörist diyenler yatsın kalksın ki böyle bir ülkede yaşıyor ve konuşuyorlar. Bu konuşanlar İsrail Meclisi Kneset’te olsalardı ve Devletin milli menfaatlerini zedeleyici konuşmalar yapsalardı, bir gece ansızın Mossad’ın elit suikast timi olan Kidon (Süngü) tarafından yok edilirlerdi. Bu Devleti suçlama yarışına giren hainler korosu yatıp kalksın dua etsinler ki bu ülkede yaşıyorlar. Başka bir ülkede kendi Devletine Terörist diyen alçak bir zihniyet bulamazsınız. Bu arada biz bunları söylediğimiz zaman, bu hainler korosundakiler hemen şöyle bir savunmaya yapıyor: ‘’ Ne yapalım yani Devleti Hükümeti eleştirmeyelim mi?’’ diyorlar. Ama daha eleştirmenin ne olduğunu dahi bilmiyorlar yazık!

Eleştirmekle, yok etmeye çalışmak arasında çok fark vardır. Onlar daha bu farkları dahi ayırt edecek basirete ve ferasete sahip değiller.

mit

Eğer öyle olsalardı:

1) Her seferinde Devletin stratejik kurumları olan (MİT, Emniyet Genelkurmay) gibi kurumlara insafsızca ve sırf dezenformasyon olsun diye sözlü saldırılarda bulunmazlardı.

2) Uluslararası olaylarda Milli Menfaatlerimizi her ne olursa olsun zedeleyici tutumlarda ve söylemlerde bulunmazlardı.

3) Milli Meselelerde hassasiyet göstermek yerine, tam tersi davranışlarda bulunmazlardı.

4) Devlet Sırrı dediğimiz sırları birilerine yaranmak için asla satmazlardı.

5) Sözde aydın geçinen gazeteci ve akademisyenlerin Kıblesi Washington, Menşei Tel-Aviv olmazdı.

6) Sırf bir kişi veya partiye muhalefet olma adına Ülkeyi satacak ve dış güçlerden yardım dilenecek hale gelmezlerdi.

7) Dışarıya karşı Türkiye’yi şikayet edercesine söylemlerde ve, kötülemek adına bütün çirkeflikleri yapacak durumda olmazlardı.

8) Bu Devletin maaşını alıp, bu ülkenin ekmeğini yedikten sonra bu ülkeye ihanet için kuyruğa girmezlerdi.

9) Devletin kutsiyetini ve ne kadar önemli olduğunu bilselerdi, ‘’Devlet Terörist’’ diyecek kadar alçak olmazlardı.

10) Kendi adamı kötü de yapsa iyi gösterip de, diğer kişinin her yaptığına kör olmuşçasına kötü demezlerdi.

Bu saydıklarımı uzatmak mümkündür ancak son olarak şunu ifade etmek istiyorum. Peygamber efendimizin dediği gibi Vatan Sevgisi İmandandır. İmansız olanlar bu sevgiyi nereden bilsinler…

Ve son söz: ‘’ Vatanlarını yaşanmaz bulanlar, vatanlarını ''yaşanmaz''laştıranlardır.’’