Son Batı Roma İmparatoru Donal Trump  2

Son Batı Roma İmparatoru Donal Trump 2

Amerika'da başkan seçildikten sonra; senatörler toplanır, demokratlar ziyaret edilir, tebrikleşilir, mecliste konuşmalar- atışmalar olur, Pentagon ziyareti yapılır, ardından halka teşekkür konuşması olur. En son (belki ihtiyaç duyulursa) CIA ziyaret edilir. Fakat Trump, bunun tam tersini yaptı! İlk önce CIA' yi ziyaret etti. Trump CIA'eden korkuyor! Yakın korumalarını dahi CIA'den almadı. Çünkü CIA seçimden önce apaçık bir şekilde Trump'a karşı olduğunu söyledi. "Yani biz sana her türlü üç kağıdı yapabiliriz." dedi.

Trump (deyim yerindeyse) CIA' den tırsttı. "Güçlü bir ülke, güçlü bir beraberlik, güçlü bir yönetim, biz süperiz ve süper güç olmaya devam edeceğiz, öncelikle kendi ülkemiz, ülkemizin refahı vs vs... gelin bir olalım..."

CIA'ye birlik çağrısı yaptı! CIA bunu yedi veya yemedi. Habere göre 600 CIA yüksek rütbeli yetkili Trump'ı dinledi ve ayakta alkışladı. Herkes birbirini alkışlar, şimdi X kişi gelse ve birlik çağrısı yapsa "Yaşasın X! Süpersin!" ıslıklar, alkışlar... Sonra hadi güle güle...

Şimdi CIA Trumpçı mı oldu? Hiç sanmıyorum!

  1. 2.si Amerika'nın bugüne kadar yaptığı tüm işlerde olağanüstü bir başarısızlık söz konusu! CIA bile buna engel olamıyor!
  2. 3.sü Amerika ile CIA arasında sürekli bir çekişme ve güç gösterisi var! Buradan şu sonuca gideriz;

CIA hangi tarikattan? Ordu hangi tarikattan? FBI hangi tarikattan? Polis hangi tarikattan?

Aynısını ülkemize yorumlayalım: "Ordudan sağcı, polisten solcu olmaz!" diye bir söz varmış 80'lerde...

Polis kuvvetleri sağcı; ordu mensupları ise solcu olmak zorunda! İMİŞ... Kısaca devletimiz parsellenmiş.

Peki Amerika'da öyle mi? Daha beteri!

Amerika bize şirin, sevimli, plajları olan, Miami'si, Havai'si, Newyork gibi dev şehirleri olan, gidip yaşanmaya değer, fırsatlar şehri olarak gösterilir! Peki, gerçekte öyle mi?

Amerika'daki faali meçhullerin sayısı ülkemizdekinden 100 kat fazla! Amerika'daki FBI savaşı halk savaşından daha çetin! Amerika'da ki CIA ile ordu savaşı ülkeler arasındaki savaştan daha çetin!

Trump'ın bir hayali var: "Hepsini bir araya getirmek!" Getirebilir mi? Sıkar!

Amerika'daki CIA'ciler, eğer demokratsa; sen cumhuriyetçi olarak CIA'ye istediğin kadar emir ver! O, bildiğini okur!

Çünkü CIA başkandan emir almaz! Ülkelerin başarılı olmasını sağlayan güç, en başta; istihbarat örgütüdür!

CIA başına buyruk çok işler yaptı! Başkanlarının bile haberi yoktu! Başkan hep temizlemeye çalıştı fakat bozulan imaj Amerika'nın imajı oldu! Trump "Bir olalım, birbirimizden bir şey saklamayalım!" mesajı verdi.

  1. 2. ise bu kadar tarikat, yozlaşmış, kokuşmuşluklar arasında CIA ajanı olup ta din değiştirenler, mezhep değiştirenler olamaz mı?

Trump, İncile yemin ederek göreve başladı. "Ben iyi bir Hristiyanım!" imajı vermeye çalışan Trump, gerçekten dindar bir adamdır. Din sömürücülüğü yapmış, başı sıkıştığında dindar toplumlara bağış yaparak din faşizmi yapmış bir adamdır! "Biz inançlıyız, doların üzerinde 'Biz Tanrı'ya inanırız.' yazıyor. Bizim Tanrı inancımız İncilden geliyor, hepimiz ağırlıkta Katolik ama genelde papaya bağlı olmayan Evanjelik gurubun yönetimiyiz. Çoğumuz Katolik değiliz ama Katolikmiş gibi rol yaparız."

Trump sözde kendi düşünceleri olan, dünyayı yönetme gibi bir ideali olan ve dünyada küreselcilere karşı durduğunu söyleyen bir figürdür. Şu an güç Roma İmparatoru I.Donald'a verildi. İmparator I. Konstantin, bir günde tüm Roma İmparatorluğunu Pagan kültüründen Hristiyan yaptı. 40-50 yıl içerinde tüm Roma İmparatorluğu Haçlı Birliği oldu.

Ayak takımının dini ve bizzat şahsı, onları aslanlara parçalatırken nasıl olur da onların dinine girdi? Bu Donald Trump'ın söylemlerine çok benziyor! Trump ilk konuşmasında; ilk önce Müslümanlara "ayak takımı" sonrada Latinlere (ırkcılığından dolayı) ayak takımı demedi mi? Roma, asilzadeler tarafından yönetilirdi. Asilzadeler takımından değilsen halktandın, halkın bir altında köleler, kölelerin bir altında da Hristiyanlar vardı. Hristiyanlar en alt tabakayı oluştururdu ve o yüzden görüldüğü her yerde işkence yapılarak yada arenada gladyatörler tarafından veya aslanlara parçalatılarak öldürülürdü! Şimdi Orta Doğu coğrafyasında Müslümanları halkın gözü önünde gösteriyle katletmiyorlar mı? Ve bunu "Müslümanım" diyen kişilere yaptırmıyorlar mı?

O dönemde kime yaptırıyorlardı? Kölelere...

Kölelerin dini var mıdır? Yoktur! Kime yaptırıyordu? Dinsize...

Kimi öldürüyordu? Hristiyanı...

Kim öldürtüyordu? Soylular...

En tepede kim var? Papa!

İmparator Neron mültecileri, barbarları yok etmek için Roma'yı yaktı!

Amerika'yı da Trump mı yakacak dersiniz?

Trump, dünyayı yakacak!

Ateş büyük ihtimalle Amerika'nın kalbinden çıkacak! Ama bunun yanı sıra Avrupa'yı, Çin'i Rusya'yı da saracak!

Peki, biz bunun neresinde olacağız?

Biz bunun hiç bir yerinde olmayacağız!

Onlar birbirini yerken biz hasret ve özlemle beklenen devletimizi kuracağız!