Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Medipol Başakşehir, Avrupa Ligi son 16 turu mücadelesinde Danimarka ekibi Kopenhag'a elendi. Bu sonuçla artık şampiyon olan Türk takımları direkt olarak  Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını kaybetmiş oldu.

Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Medipol Başakşehir, Avrupa Ligi son 16 turu mücadelesinde Danimarka ekibi Kopenhag'a elendi. Bu sonuçla artık şampiyon olan Türk takımları direkt olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını kaybetmiş oldu.

Son yıllarda Şampiyonlar Ligi'nde alınan başarısız sonuçlar, hakkını verelim Beşiktaş'ın yükseltmiş olduğu ülke puanını, lig şampiyonunun dahi direkt gruplara kalamamasına sebebiyet verdi. Oysa birkaç yıl önce ilk 2'nin direkt olarak gruplara kalmasını tartışıyorduk...

Transfere dönemine en hızlı giren takım Fenerbahçe oldu. Sarı lacivertliler, Sivasspor'dan Mert Hakan Yandaş, Beşiktaş'tan eski futbolcuları Gökhan Gönül ve Caner Erkin, son olarak da Trabzonspor'dan Filip Novak'ı transfer etti. Vedat Muriç'e iyi bir teklif gelmesi durumunda da satıp yerine Smolov'un alınacağı kesin gibi. Önümüzdeki sezonun favorisi, bu transferler itibariyle Fenerbahçe olacak gibi görünüyor.