Kılıçdar, Alemdar’ı yenemez!..

Din, vatan, bayrak, millet, devlet...

DİN olmadan bu topraklar bize ne vatan olur ne bu topraklarda sinesi ayyıldızlı* milletin sembolü, devletin sembolü bir bayrak dalgalanabilir..

* Bayrağımızın ayyıldızı (hilal ve yıldızı) bir Kur’ân âyetinin remzidir. Bu âyet, “zafer Hakkın ve Hakka inananlarındır” meâlindeki Âl-i İmrân, 139. âyetidir.

(Ey mü'minler), gevşemeyin, mahzun (da) olmayın, Siz eğer (gerçekden) mü'min iseniz (düşmanlarınıza gaalib ve onlardan) çok üstünsünüzdür.” Endülüs Elhamra Sarayı'ndaki levhalarda yazan bir âyet de bu mánâda bayrağımızı işaret eder:

Bu, Yusuf Sûresi 21. âyettir: "..Allah, her işinde galiptir, fakat insanların çoğu bunu bilmezler..” Endülüs hattatları âyetten ilham alarak “Lâ gâlibe illallah” levhasını (Allah’tan başka galip yoktur) levhasını yazmışlar.

Müslümanlar, "el-hükmü li'l-ğálib" yani “kuvvetli olan haklıdır, kuvvet kimin elinde ise hüküm ve hak onundur" zalim fikrine karşılık bu ilâhî sözü rehber almışlar ve onu hat sanatıyla mabedlerine süs yapmışlardı..

Alemdar her konuşmasında olmasa bile sıkça söylerdi.. O, “Lâ gâlibe illallah” dedikçe Allah’ın nusretine mazhar olacaktır. Allah (c.c), kudret ve kuvvetine iman eden, kibirlenmeyen, haddini bilen kullarını galib eder..

İman iğreti olmaz. Ya hakiki olur ya da Kılıçdargillerde olduğu gibi seçimlerde sahte bir şov halinde tezahür eder ki, bu Allah’ın hoşuna gitmez.. Allah böyle yapanları her zaman rezil ve rüsvay eder..

Türkiyeliler iman ehlidir ekseriyet itibarıyla.. Kılıçdargillerin mahallesi bastırıyor, Müslüman Türkiyelileri ezmeye çalışıyor ve görülen o ki, bu konuda hayli başarılı olmuşlar.. Lâkin, şimdilik iman ehli imansızlardan kemiyyet itibarıyla çok. (%70 nisbetinde sanıyorum..)

Alemdar daha akıllı olsa, iman ehlinin artması için çalışır. Oysa pek gayretli değil. Yol, inşaat tam gaz ama iman yapısının sağlam durması konusunda Alemdar’ın fazlaca müteahhiti yok...

Neyse bütün bu ahval ve şerait altında bile en azından önümüzdeki birkaç dönemde Kılıçdar Alemdarı yenemez.. (Alemdar, sancağı, bayrağı tutan serdar demektir.)

Kılıçdar KEMALİST. Alemdar ise Ataput konusunda sanıyorum taqiyye yapmak zorunda kalıyor. Yani içinden buğz ediyor ama dışından başkentteki Taşkabir binaya gidip hortlağa şirinlik mesajı yazıyor..

Kılıçdar boşuna heves etmesin. Ömrü Alemdar’ı yenmeye yetmez. Millet inşa’allah hakkıyla uyanır ve dinine güzelce sarılırsa Kılıçdar mahallesi ileleebed izmihlâle mahkûm olacaktır...

Kılıçdar Alemdar’ı kolay kolay yenemez ama din konusundaki genel gevşeklik devam ederse, yenmelerine de gerek kalmaz..

Ey Müslüman (!) Türk milleti, mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli DİNİNDİR. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir..

Bugün de istikbalde de, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Kılıçdar mahallesi mi, Alemdar mahallesi mi? Senin asıl seçimin budur!..