"100.Yıl" Koreografisi maça damga vurdu. Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Yüreklerinize ellerinize sağlık. Türk ulusuna bu duyguları yaşatan kalplere dokunan herkese ama herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Hep birlikte "İLELEBET CUMHURİYET.!"  

"100.Yıl" Koreografisi maça damga vurdu. Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Yüreklerinize ellerinize sağlık. Türk ulusuna bu duyguları yaşatan kalplere dokunan herkese ama herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Hep birlikte "İLELEBET CUMHURİYET.!"

G.Saray-Beşiktaş;

Beşiktaş maça iyi başladı. İyi işler yaptı. Pozisyonlar yakaladı. G.saray iyi baskı kurdu. Beşiktaş' ın defans hatasından çok yararlandı sonucunda da golü buldular. Beşiktaş defansı çok büyük hatalar yaptı. Defansın hatalarını kapatayım derken kaleci Mert' de kırmızı kart ile ihraç edildi. Penaltı tartışmasız penaltı VAR'a dahil ihtiyaç duyulmadı. Devreye de girmedi. G.Saray' da Tete' nin oyunu, Torreira' nın mücadelesi, Boey' in savaşçılığı, Sanchez ile A.Kerim'in uyumu tartışılmazdı. G.Saray sahadan istediğini alarak yola devam dedi. G.saray (Salı günü) Akşam muhteşem taraftar önünde Rams Park Stadyumunda B.Münich karşısında daha farklı bekliyoruz. Başarılar Galatasaray..

Aynı şekilde Beşiktaş kulübümüze de (Perşembe günü akşamı) Avrupa arenasında rakip FK Bodo/Glimt maçında başarılar diliyorum.

F.Bahçe-Hatayspor.;

F.Bahçe bu sezon çok farklı. Rakip kim olursa olsun galibiyeti getirecek sistemi anında sahada uyguluyor. Hatayspor ligimizin en genç takımı pozisyonunda ve bünyesinde Milli takımlarda oynayan bir çok yıldızlar mevcut. Çok koşan mücadeleci hüviyetinde olan F.Bahçe takımı geriden oyun kurma tercihini çok sıkı ve başarılı bir şekilde tercih edilerek uyguluyor. Futbolcunun kalibresinide oyunu belirliyor. Verilmeyen penaltı çok doğru. Her iki takımın kullanmış olduğu frikik golleride muhteşemdi. F.Bahçe' de geçen sezonlara oranla birbirine güven, yardımlaşma, kalite-yetenek adeta öz güven patlaması var.. Bu konuda İsmail Kartal hocamın çok büyük katkıları emekleri olduğu göz ardı edilmemeli. İsmail Kartal 2021-2022 sezonda 2.yarısında yakalamış olduğu başarıların devamını getirmiş olsa da her ne kadar o sezon mevcut yönetim tarafından bi sonra ki sezona başlamasalarda bu hatadan dönmeleride F Bahçe yönetimi için büyük başarı. Bu sezon özellikle İsmail Kartal hoca ile çok başarılı olacağını umut ediyorum. (Perşembe günü) Avrupa Arenasında PFK Ludogorets müsabakasında başarılar diliyorum. Son günlerde gündemi meşgul eden "Süper Kupa" nerede oynanacak sorusu.. G.Saray- F.Bahçe Şüphesiz Dünyanın sayılı derbi maçlarından biri. Ezeli rekabet ezeli dostluk müsabakası TFF yetkilileri tarafından Suudi Arabistan' ın Riyad şehri Al-Awwal Park Stadyumunda 30 Aralık Cumartesi Saat: 20:00' da oynanmasına karar verildi. Cumhuriyetimizin 100.yılında Erzurum,Sivas,Samsun ve Ankara' da oynanabilirdi söylemleri bir hayli fazla ses getirdi. Türkiye Futbol Federasyonumuz bu kararı neye nasıl bir cevap vereceği akıllarda. Son olarak Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu 19.Olağan Genel Kurulu katılımın bir hayli yoğun olduğu seçimi Ankara'da yapıldı. Tek liste ile seçime giren 4 dönem 12 yıldır Genel Başkanlık makamında oturan Mevcut Genel Başkan Ali Düşmez tekrardan 5. Dönem TASKK'nu Genel Başkanlık görevine seçildi. Kendisi ile çalışma imkanı buldum. Bilgi birikimi donanımı karakteri kişiliği ile uyum sağlamış Türkiye sevdalısı Amatör camiamızın Profosyonel insanı aynı zamanda TFF'nin Başkan vekili olan Sn.Düşmez' e başarılar diliyorum. Amatör kurul üyeleri hemen hemen kemik bir yapı olan Sn. Düşmez'in son listesinde bizimde yakinen tanıdık bildik 20 yıl TFF'yi gerçeğe aykırı yanıltıcı sahte belgeler ile görev yapmış hatta ilinde bir çok sahte faaliyeti bulunmayan kulüpler üzerinden usulsüzlükler ile anılan bir ismi gördük. Umarım Sn. Düşmez' de bu ismi kendisine önerenler ile masaya oturacaktır. Sn. Düşmez' e tekrardan başarılar diliyor. Başarılarının Ülke spor'u adına artarak devamını diliyoruz.