DÜŞÜN Kİ BU SON SEÇİM

Malum artık çok az bir vakit kaldı 24 Haziran seçimlerine, oy vermeye giderken kararsız kalanlar var ya düşünün ki bu seçimin son seçim olduğunu.

Ya büyük Türkiye de yaşamak için Cumhur ittifakı diyeceğiz.

Ya da eski Türkiye, koalisyonlar ülkesi, dışa bağımlılık hat safhada ve yazar kasaların başbakanlıkta fırlatılmaları, askerimizi, polisimizi, ya evde, ya da sokak ortasında, kimini eşlerinin yanlarında infaz edildiğini unutmayarak oy verin.

Teröristlere ve batılılara şirinlik yapanları asla dikkate almayın. Düşünün hayati bir karar vermekteyiz gelecek neslimizin batıya bağımlı mı kalacak. Yeniden bizi 50 sent’e muhtaç edecekler projeleri bu yönde.

Evlatlarımız ve ülkemiz selameti için onların hayatlarını refah içinde yaşamaları bize bağlıdır o yüzden düşün ki son seçim olduğunu yüzyılın devrimi için devam demeliyiz.

Bu arada belli ki muhalefet kanadı acil görüşmelere başladılar mızrak çuvala sığmıyor, söylemler ve açıklamalar bir birine zıt düşüyor ve ipler kopuyor...

Ayrıca sosyal medyada bunları yüksek oy potansiyeli göstermeleri balon dur inanmayın çünkü hepsi yalan, merak etmeyin yakındır balonlarının patlamaları.

Yok efendim dip dalga varmış. Hikâye anlatıyorlar, kendi iç dünyalarında kazanamayacaklarını kendileri de inanmıyor.

Seçmene güven vermiyorsunuz konuşmalarınız hep yuvarlak.

Daha ötesi ve acı olanı hangi ürünlerimiz yerli hangileri dışarıyla bağlantılı üretiliyor onu bilmeyen bir muhalefet var karşımızda…

Bakın ülkenin selameti ve istikrarın bozulmaması yatırımlar devam etsin büyük oyunlar bozulsun diyenlere selam olsun.

Rahmetlik Turgut ÖZAL’ın çizdiği yolda ilerlemeye gayret gösteren, Anavatan partisinin genel başkanı İbrahim ÇELEBİ ile görüştüm.

Kendisi kadim dostum olan Anadolu’nun yetiştirdiği yiğitlerdendir görüşmede seçimler vardı ülke sancılı dönemlerden geçiyor bu durumda Anavatan Partisin desteği kime olacaktı, ufak bir hasbihal ederken sordum.

“Başkanım devam mı” diye sorduğumda sevindirici ve kendilerine yakışan bir görüş belirtti Cumhur ittifakına destek vereceklerini ifade etti…

Yeter ki maya sağlam olsun, yine Rahmetlik Muhsin Reisi sevenlerde devam diyenler arasında…

Yakın tarihte Vakıflar, dernekler, sivil toplum örgütleri birçoğu rengini duruşunu ortaya koydu ve devam diyenler cesurca teker teker açıklıyorlar…

Devletin, milletin ve âlemi İslam’ın bekası için yine milli manevi hassasiyeti ve duruşu olan Hayrat vakfı da devam kararı alanlardan birisidir. Cesurca basın açıklaması yapmıştır.

Tebrik ediyorum bu sancılı süreçte devletinin yanında olduğu için destek verenlerin hepsi takdire şayan duruş sergiliyorlar.

Bir mücadele düşünün ya var olacağız bu seçimde ya da yok olma…

Büyük oyunlar büyük projeler asırlardır devam eden haçla hilalin savaşıdır…

İsterdik ki bizdeki muhalefette milli, manevi hassasiyette olsun ve ülkenin refahı için yarışsınlar.

Ama nerde o muhalefet seçim çalışmaları bile her şeyi gösteriyor tamamen batıdan yönetildikleri aşikârdır.

Hâlbuki bilmezler ki batı bataklığa düşmüş durumda çırpındıkça batıyor.

Batarken sizi de batırmaya çalışıyor biraz siyasi basiretiniz olsaydı görebilirdiniz…

Ürdün’e ne yaptılar? Maddeten dışa bağımlı bir ülke, maalesef Filistin davasında batıyı desteklemediği için cezalandırılıyor…

Haçlı ve Siyonistler devamlı Müslüman ülkelere saldırı halindeler. Bunların asla dinleri, inançları yok ne Tevrat’a nede İncil’e inanıyorlar.

Tek dertleri kapitalist sistemde insanlığı hiçe sayarak kendi bekalarını düşünüyorlar…

Bunlara dur diyecek tek ülke ise Türkiye’dir. İşte bunun içindir bu kadar saldırıları, entrikaları ve oyun içindeki oyunları.

Bu oyunların içinde bizdeki muhalefet kanadı da var, batının titanik gemisine binmişler batmak için batıya selam duruyorlar…

Eğer aklımızı başımıza alamaz isek güzel bir durub-u emsal söz var “demir tava geldi, kömür bitti akıl başa geldi, ömür bitti”.

Yeni Dünya’ya nizamını kim kurabilir? Dünya yangın yerine dönmüş ırkçı ABD mi? sömürgeci İngiltere mi? Katliamlar yapan Nazi Almanya’sı mı? Afrika ülkelerini sömüren soykırım yapan Fransa mı?

Dünya zaten bunlardan çekti ne çektiyse Osmanlı’yı yıkan zihniyet şimdi büyüyen Türkiye’yi yıkma çabalarında, içimizden truva atına binenlerle birlikte.

Dünya nüfusu “6,9 milyar” insan. Bunların “%23” yani“1,6 milyarı” Müslüman, hepsi de Türkiye’nin 24 Haziran seçimleri ve Dünya Müslümanlarının hamiliğini yapan ülkemiz ve bizler için önem arz ediyor…

Bizler i’la-yı kelimetullah ve milyarlarca Müslüman için mücadele veriyoruz durdurmak istemeleri bundan ötürüdür.

Fitne tohumları saçmaları her türlü maddi manevi yıpratmaya yönelik çalışmaları bizim projelerimizi ve yapılan yatırımları akîm bıraktırmak istiyorlar…

Dünya ülkelerinde en genç nüfusa genelde Müslümanlar sahiptir. Yahudiler ise en yaşlı kısım ve batılıların ise var olan genç nüfusu ise madde bağımlısı.

Aklıselim araştıranlarda her geçen gün İslam’a yaklaşımlar ve geçiş oranları büyüyor. Batılı emperyalistler ve Siyonistler bu durumdan korktukları için İslamofobi’yi körüklüyorlar Müslümanlara saldırıyorlar...

Camilerimizi kapatmaya ve yakmaya çalışıyorlar. Bizlerin inancında imar etmek var asla mabetlere yıkmak ve yakmak yok…

Uzun lafın kısası tarihler 24 Haziran 2018 seçimlerini büyük zafer olarak yazacaktır bizde DEVAM diyoruz… Vesselâm.

Siyasetçi/Yazar