Biliyorsun, bilmiyorsan yönetemiyorsun

MİT TIR’larının hain FETÖ tarafından durdurularak kayda alınması, bu kayıtların servis edilmesi ve sonrasında yaşanan süreçte bile Kılıçdaroğlu kendini bu kadar paralamamıştı.

Her geçen gün ilişki ağının aydınlanmasıyla, kirli oyundaki rolü ortaya çıkan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, gün yüzüne çıkan yeni bilgilerle iyice köşeye sıkıştı. Sıkıştıkça da mağdur numarası yapmaya başladı. Enis Berberoğlu’nun hapis cezasına çarptırılması sonrasında, eline “Adalet” yazısının alıp İstanbul yollarını arşınlamıştı. Perde arkasındaki pis ilişkiler ortaya çıkınca da “Beni tasfiye etmeye çalışıyorlar” diye yakınıyor.

Almanya’nın Focus Dergisine verdiği röportajdaki “Cesur Kılıçdaroğlu”ndan eser yok.

***
FETÖ’nün yayın organı Zaman’ı ziyaret etmesi, görüntülerin orada izletilmesi… Kopyaların FETÖ’cü danışmanı aracılıyla kendisine verilmesi... Kılıçdaroğlu’nun görüntüleri “gazeteci” milletvekili Enis Berberoğlu’na vermesi. Berberoğlu’nun, FETÖ’cü danışman ile 250 kez telefon görüşmesi yapması ortaya çıktı.

Hatta bu ikili MİT TIR’larının görüntüleri yayınlanmadan hemen önce havalimanında bir araya geliyorlar. Tüm bunların ortaya çıkmasına karşın Kılıçdaroğlu çıkıp “Beni tasfiye etmeye çalışıyorlar” diyor.
Yapmayın ya… Bu “salağa yatmak” bile değildir. Bu resmen milletle alay etmektir.

***
Kılıçdaroğlu’nun bu işte parmağı yok diyelim, bu durumda da Genel Başkanlığı sorgulanır.
Sen ki Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partinin en tepesindeki isim… Sen ki “Adalet” için yolları arşınlamış Genel Başkan… Sen ki laikliğin yılmaz savunucusu, yorulmaz “Gandhi”si…

Danışmanının, milletvekilinin ve dirsek temasında olduğun yayın organının kurduğu ihanet üçgeninden nasıl haberdar olmazsın. Onlar bu gücü nereden buluyorlar. Nasıl oluyor da sana rağmen CHP üzerinden ihanet girişimi başlatabiliyorlar.

Kılıçdaroğlu bu şer üçgenin içinde değilse, CHP’nin Genel Başkanı da değil demektir.
***
Şimdi de çıkmış Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini tasfiye etmek istediğini söyleyerek dikkatleri başka yöne çekmek istiyor. Aklıma Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in bir sözü geldi “Allah Kılıçdaroğlu'nu CHP'nin başından eksik etmesin.”

***
Durum bu iken, AK Parti’nin önde gelen isimleri bile Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin başında kalmasını isterken, neden tasfiye etmeye çalışsınlar. “Kolay rakip her daim yenik.” İstese istese “ağa babaları” ve “üst akıl” kullanım süresi ve fonksiyonel sebeplerden dolayı tasfiye etmek ister. Eee nasıl geldiysen öyle gidersin…

HAYIRLI CUMALAR