Fransa'nın başkenti Paris, eş zamanlı gerçekleştirilen silahlı ve bombalı saldırılarla kana bulandı. İlk belirlemelere göre 132 kişi hayatını kaybederken 350'den fazla yaralının da olduğu açıklandı. Fransa Cumhurbaşkanı Hollande saldırıyı DAİŞ'in yaptığını açıkladı.

BESLEDİĞİNİZ TERÖRİSTLER BUGÜN SİZİ VURUYOR

Suriye'de cirit atan ülkelerin kalbinde bombalar patlamaya başlayınca üç buçuk atmaya başladılar. Türkiye yıllardır terörün hedefinde iken, batılı ülkeler seyretmekle kalmayıp teröristleri destekleyerek üzerimize saldılar. Türkiye, terörün iyisi kötüsü olmaz, bugün beslediğiniz teröristler yarın sizi vurur uyarısını hep yaptı. Lakin Türkiye'nin bu uyarıları hep kulak ardı edildi.

Ne oldu Hollande? Nevrin dönmüş, çaresizlik içinde kıvranıp duruyorsun.

MERKEL'DEN PİS KOKULAR GELİYOR

Korku sana da sirayet etmiş Ey Merkel!

Korkudan altına pisletmişsin ki burnumuza pis pis kokular geliyor.

OBAMA BEMBEYAZ OLMUŞ

Dünyanın tek hakimi benim diyen Ey Obama!

Hollande ve Merkel'de vuku bulan korku senin de nevrini değiştirmiş ki yüzün bembeyaz olmuş.

Hep şunu söylediniz 'Suriye'de yanan ateş bizi yakmaz. Esed'e sınırı olan ülkeler düşünsün' dediniz. Artık Suriye'deki ateş sizi yaktı hatta kül olmak üzeresiniz.

BATININ KALBİNDE PATLAYAN BOMBALAR BUNDAN BÖYLE HİÇ SUSMAYACAK

Bundan böyle ülkenizin kalbinde patlayan bombalar belki de hiç susmayacak. Acı verici bir durumla karşı karşıyasınız. Hani Türkiye'yi hedef alan saldırılar karşısında hep suspustunuz ya. Biz sizin gibi yapamıyoruz be Batı. Biz hem dinimizin emri gereği hem de vicdanımızın sesini dinleyerek bu elim saldırı karşısında üzüntümüzü dile getiriyoruz. Sizin yapamadığınızı bizler yapıyoruz.

BESLENİNEN KÖPEK SAHİBİNİ ISIRIYOR

Bugün Fransa'ya yarın Almanya'ya öbürgün ABD'ye ertesi gün ise Rusya'ya... Zira dedik ya beslediğiniz terör bugün dönüp dolaşıp sizleri vuruyor. Kısacası Fransa'daki saldırı; beslenilen köpeğin sahibini ısırmasından başka birşey değildir dersek yanlış yorumda bulunmuş olmayız.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan terör saldırılarına ses çıkarmayan ülkeleri uyarmış er ya da geç kendi ülkelerinin de terörün hedefi olacağını söyleyerek "Buradan terör örgütleri karşısında ikircikli bir tutum izleyen, 'Benim terör örgütüm iyidir, senin ki kötü' gibi yanlışlara kapılan tüm ülkeleri uyarmak istiyorum. Terör karşısında ilkesel bir duruş sergilenmemesi halinde bu ateş önünde, eninde, sonunda tüm dünyaya sıçrar. Bugün kendi sınırları içinde güven ve refah içinde olduğunu sanan ülkeler yarın terör ateşini iliklerine kadar hissetmekten kurtulamayacaktır" ikazında bulunmuştu. Erdoğan'ın bu ikazında ne kadar haklı olduğu bir kez daha görülmüş olundu.

30 YILDIR BİZ ÇEKİYORUZ BİRAZ DA SİZLER ÇEKECEKSİNİZ

G-20 zirvesi öncesi gerçekleştirilen bu saldırı Suriye konusunda başını kuma gömenler artık başlarını kumdan çıkartmasına olanak sağlayacaktır. Türkiye'nin hep başından beri dile getirdiği, dünyanın kaderini 5 ülke belirleyemez. Dünya 5'ten büyüktür, 'Esed ise bütün pisliklerin anasıdır' tezinin bundan böyle daha da bir önem arz edeceği kesindir.

Ne diyelim 30 yıldır biz çektik çekiyoruz. Birazda sizler çekeceksiniz anlaşılan.