Süper Lig'in 29. haftası geride kaldı. Beşiktaş zirvedeki yerini kritik Başakşehir maçında kazanarak sürdürdü. Sergen Yalçın’ın öğrencileri gol düellosuna dönen karşılaşmayı 3-2 kazanarak şampiyonluk yolunda çok kritik bir galibiyet aldı.

Süper Lig'in 29. haftası geride kaldı. Beşiktaş zirvedeki yerini kritik Başakşehir maçında kazanarak sürdürdü. Sergen Yalçın'ın öğrencileri gol düellosuna dönen karşılaşmayı 3-2 kazanarak şampiyonluk yolunda çok kritik bir galibiyet aldı. Önümüzdeki hafta Fenerbahçe derbisinde de gülen taraf Beşiktaş olursa, siyah beyazlılara 'şampi…' diyebiliriz.

Beşiktaş'ın 2 puan gerisindeki Galatasaray, kritik haftada kazanmasını bildi. Terim'in öğrencileri deplasmanda Kayseri engelini 3-0 gibi net bir skorla geçerek 2 haftadır süren krize dur dedi. Önümüzdeki hafta içeride Rizespor'u ağırlayacak olan sarı-kırmızılılarda puan kaybına tahammül kalmadı.

Gerek sezon başında, gerek sezon ortasında yaptığı sansasyonel transferlerle tüm dünyada ses getiren, bu sezonun tüm futbol duayenleri tarafından da şampiyonluk favorisi olarak gösterilen Fenerbahçe, evinde taraftarını kahretmeye devam ediyor. Erol Bulut'un öğrencileri; tarihinde ilk defa bir sezonda kendi sahasında 6 mağlubiyet aldı. Lig sonuncusu Gençlerbirliği'ne 2-1 yenilen sarı-lacivertliler zirvenin 5 puan gerisine düştü. Beşiktaş'a konuk olacak Fenerbahçe, havlu mu atacak yoksa yarışa devam mı diyecek?