Süper Lig'de 33. haftayı geride bıraktık. Beşiktaş, zorlu Erzurumspor deplasmanında 2 kez beraberliğe gelen maçta, çok kritik bir galibiyet aldı. Sergen Yalçın'ın öğrencileri, kazandıkları 3 puan ile puan farkını açmaya devam etti.

Süper Lig'de 33. haftayı geride bıraktık. Beşiktaş, zorlu Erzurumspor deplasmanında 2 kez beraberliğe gelen maçta, çok kritik bir galibiyet aldı. Sergen Yalçın'ın öğrencileri, kazandıkları 3 puan ile puan farkını açmaya devam etti. 8 karşılaşmanın kaldığı sezonda, Beşiktaş şampiyonluğun en büyük adayı.

Galatasaray'da büyük çöküş yaşanıyor. Sarı-kırmızılılar, evinde Karagümrük ile 1-1 berabere kalarak liderle puan farkının 8 puana yükselmesine neden oldu. Art arda alınan kötü sonuçlar Cimbom'u ikinci sıradan da etti. İlerleyen günlerde Fatih Terim'den çarpıcı açıkamalar gelecek yönünde duyumlar kulaklara fısıldanıyor.

Fenerbahçe, Gaziantep'le evinde oynadığı karşılaşmada hata yapmayarak, bir maçı eksik liderle puan farkını 4 'te tuttu. Sarı-lacivertliler aldığı galibiyetle Galatasaray'a da 4 puan fark atarak, 2. sıradaki yerini sağlamlaştırdı.