Aynı zamanda Milli Görüş'ün kurucu lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın da damadı olan Altınöz, Sinop'ta ilk olarak il başkanlığında parti teşkilatı ile bir araya geldi.Sırasıyla Valiliği, Sinop Belediye Başkanı Sinoplu İşadamları Derneği (SİAD), Sinop Sanayi ve Ticaret Odası'na da ziyarette bulunan Altınöz, esnafları da ziyaret edip sorunları dinledi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz'e Sinop programı sırasında partinin Bölge Sorumlusu Mustafa Barutçu, İl başkanı Mustafa Çınar, İl Teşkilat Başkanı Yaşar Türkmen, Merkez İlçe Başkanı Akif Dinç, Boyabat İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, Durağan İlçe Başkanı İsmail Teziç, Saraydüzü İlçe Başkanı Mahmut Gülen ile İstanbul İl Başkanı Yardımcısı Sinoplu İşadamı Cengiz Kara eşlik etti.

Boyabat'ta coşkuyla karşılandı

Altınöz ve beraberindeki heyet Sinop merkez ziyareti sonrasında Boyabat ilçesine geçerek partisinin ilçe başkanlığında partililere seminer toplantısı gerçekleştirdi. Altınöz ve beraberindeki heyet ilk olarak İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin'i makamında ziyaret edip ilçeyle ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Heyet daha sonra Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'yı, Ziraat Odası Başkanı Cemil Elmacı'yı, Boyabat Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Abdullah Genç'i makamlarında ziyaret etti.

Erbakan Hoca'nın doğduğu köye ziyaret

Altınöz, Merhum Erbakan Hoca'nın dünyaya geldiği Sinop'un Uzun Gürgen köyünü ziyaret ederek , köy halkı ile bir süre sohbet etti.

'Sorunları kaynağında dinleme fırsatı bulduk'

İlçe esnafı ziyaretler esnasında basın mensuplarına açıklamada bulunan Altınöz, "Sinop'ta Erbakan Hocamızın memleketinde bulunmuş olmaktan duymuş olduğumuz memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Genel başkanımızın vermiş olduğu görev doğrultusunda Sinop'ta çok hayırlı işler yaptık. Öncelikle Sinop il merkezinde partimizin il teşkilatımızla il divanı gerçekleştirdik. Bir çok kurum ve kuruluşu, esnafımızı ziyaret ettik. Bugün de Sinop'un en şirin ilçelerinden biri olan Boyabatımızdayız. Boyabat İlçe Teşkilatımız ile kahvaltıda bir araya geldik eğitim toplantısı gerçekleştirdik. Sorunları kaynağından esas muhataplarından dinleme fırsatı bulduk." dedi.