Korkunç saldırıda 22 kişinin hayatını kaybettiği, 59 kişinin yaralandığı duyuruldu. Olayın terör saldırısı olduğu bildirilirken patlamanın insanların konser salonundan ayrıldığı sırada gerçekleştiği öğrenildi. İngiltere polisi saldırının erkek ve bir kişi tarafından yapıldığını açıklarken teröristin saldırı sırasında öldüğünü bildirdi. İngiliz polisi, saldırganın tek başına mı yoksa bir örgüte bağlı olarak mı hareket ettiğinin araştırıldığını açıkladı. Saldırıda ölenlerin büyük bir bölümünün çocuk olduğu iddia ediliyor.

Açıklama yapan İngiltere polisi ölü sayısının 22'ye çıktığını bildirdi. Saldırının sırt çantalı bir erkek tarafından gerçekleştiği açıklanırken patlayıcıyı taşıyan teröristin saldırı sırasında öldüğü duyuruldu.

İngiliz polisi, konser salonundaki saldırının tek kişi tarafından düzenlenildiğine inandıklarını açıkladı. Açıklamada, "Önceliğimiz, saldırganın tek başına mı yoksa bir örgütün parçası olarak mı hareket ettiğini anlamak. Saldırganın konser salonunda öldüğünü doğrulayabilirim. Saldırganın, bu katliama yol açan güçlendirilmiş patlayıcı cihaz taşıdığını teyit edebilirim" ifadesi yer aldı

Bu korkunç tweet'in sahibi aranıyor...Bu korkunç tweet'in sahibi aranıyor...
Görgü tanıkları: Her yerde ceset parçaları varGörgü tanıkları: Her yerde ceset parçaları var