Süper Lig'de Beşiktaş deplasmanından 2-1 mağlup ayrılan lider Medipol Başakşehir'de Teknik Direktör Abdullah Avcı karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

''İlk yarıda pozisyon zenginliğimiz var ama...''

"Her iki yarıyı ayrı ayrı değerlendirelim. İlk yarıda duran toptan yediğimiz gole kadar bütün oyun organizasyonlarını kullandık. Çalıştığımız 4-5 organizasyon vardı. Bunlardan birinde golü bulduk, kaçırdıklarımız da vardı. İlk yarı itibariyle pozisyon zenginliğimiz fazla ama 50-55. dakikadan sonra oyuna istediğimiz gibi giremedik."

''Fazla pozisyon vermedik''

"Fazla pozisyon vermedik belki ama bizim yapmamız gereken organizasyonları yapamayınca rakip de ikinci yarı başında golü atınca o enerjiyle birlikte belki kapasitesinin üzerine çıkan bir takım oldular. Bu bize şunu anlatıyor; ilk yarıdaki gibi oynarsan nasıl oluyor, ikinci yarıdaki gibi oyundan vazgeçersen neler oluyor. Rakibi tebrik ediyorum, iyi oynadılar."

''Şampiyon olacağımıza inanıyorum''

''Ben şampiyon olacağımıza son derece inanıyorum. Rakibimiz henüz oynamadı ve 6 puan öndeyiz. Son 6 haftaya giriyoruz. Kayıplar elbette olacak. Bu bizim için de rakip için de geçerli. Şampiyonluk şansımızı çok yüksek görüyorum."