Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, ve İl Başkanı Başdanışmanı Necdet Gökçınar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na başarılar dileyerek Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın “Davam” isimli kitabını hediye etti. İmamoğlu, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim ve beraberindeki heyeti Saraçhane'deki makam odasında kabul etti. İmamoğlu ve Saadet Partisi heyeti, görüşmenin ardından kameraların karşısına geçti.

İmamoğlu ve Sevim, ziyaretten dolayı karşılıklı memnuniyetlerini dile getirdikten sonra gazetecilerin sorularına geçildi. Bir muhabirin, İmamoğlu'na, ziyarete gelen heyet içerisinde bulunan Saadet Partisi İBB Başkan adayı Necdet Gökçınar'ın kendisini tebrik eden ilk rakibi olduğunu hatırlattı.

İMAMOĞLU: NECDET BEY'E TEŞEKKÜR ETMEYİ İHMAL ETTİK...

Bu hatırlatma ile kısa bir şaşkınlık yaşayan İmamoğlu, "Tabii ki çok değerli bir nezaket. Necdet Bey'e de o yönüyle teşekkür etmeyi belki ihmal ettik. Değerli bir duruş. Teşekkür etmek. Rakip de olsanız, başarılar dilemek nezaket olduğu kadar da aslında değerli bir davranış. Yapılması gereken bir şey. Böyle bir ortam toplumu barıştırır, birleştirir. Çok teşekkür ediyorum kendisine." dedi.

GÖKÇINAR: HAYIRLI İŞLERDE BAŞARILAR DİLİYORUM

Gökçınar da "Ekrem Bey'e hayırlı olsun ziyaretine geldik. Rakiplerden ilk gelen olduğumuzu sizin vasıtanızla öğrendik. Nezaket şunu gerektirir: Ben, hepsinin gelmesini beklerdim. Bu bir başlangıç olsun. Ben, kendisine hayırlı işlerde başarılar diliyorum. İnşallah, ülkemiz ve İstanbul için hayırlı olsun" sözleriyle dile getirdi. İmamoğlu, konuklarını yolcularken, Gökçınar'a, "Muhabir kardeşim söyleyince ben de açıkçası fark ettim." ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili Twitter hesabından paylaşım yapan Gökçınar, "İstanbul İl Başkanımız Sayın Abdullah Sevim ve teşkilat mensuplarımızla, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Nazik davetleri için kendilerine teşekkür ediyoruz." dedi.