Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur ne söylediği anlaşılmayan bir açıklama yaparken Bursa Belediye Başkanı Recep Altape, “İşimin başındayım” dedi. Gökçekten ise ses çıkmadı.

GÖREVİMİZ BELLİ, İŞİMİZ BELLİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, Bosna Hersek'ten dönüşünde açıklama yaptı. Bir gazetecinin "Belediye Başkanlığı'ndan istifa edecek misiniz?" sorusuna Altepe "Benim öyle bir şeyim yok. Görevimiz belli, işimiz belli. İşimize devam ediyoruz. Bursa'ya geri dönüyorum. İnşallah görev devam edecek. Şu an açıklanacak bir şey yok. Görevimizin başındayız" karşılığını verdi.

DİĞER İKİ İSİMDEN DE ADIM YOK

Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur ise önceki gün, “Koltuğa tutunmak, koltuğu bırakmamak, mevki ve makam için fidanları dikmiyoruz. Bu işin içinde vefa da var veda da var” ifadelerini kullanmıştı. İstifa edip etmeyeceğine yönelik ise herhangi bir şey söylememişti. İstifasının istenmesinin ardından sessizliğe gömülen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek de henüz bir adım atmadı. 8’DE

ARKADAŞLARIMIZ GEREĞİNİ YAPACAKTIR

Başbakan Yıldırım, istifası istenen belediye başkanlarına ilişkin, "Arkadaşlarımız gereğini yapacaklardır, buna inanıyorum" dedi.