İtalya-Türkiye maçının başlamasına artık kısa bir süre kaldı. EURO 2020'de A grubu açılış maçında Roma Olimpiyat Stadyumu'nda A Milli takımımız güçlü İtalya karşısında puan yada puanlar alabilmek için sahaya çıkacak. Kovid-19 tedbirleri kapsamında bu mücadeleye sınırlı sayıda seyirci alınacak. Türk taraftarların mücadelede yer alması beklenmezken ekran başında tek yürek olacak olan binlerce taraftar maçın yayın bilgileri konusunda araştırmalarına devam ediyor. İşte İtalya-Türkiye maçının başlayacağı saat ve yayın bilgileri...

İTALYA-TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

İtalya-Türkiye maçı 11 Haziran Cuma akşamı TSİ ile 22:00'de başlayacak. A Milli takımın gruptaki ilk maçı ve tüm maçları TRT 1 ekranından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

EURO 2020 A GRUBU VE FİKSTÜR

1- TÜRKİYE
2- İtalya
3- İsviçre
4- Galler

16 Haziran 2021 Türkiye - Galler: 19.00 - Bakü

20 Haziran 2021 Türkiye - İsviçre: 19.00 - Bakü

İtalya ile 14. randevu

Türkiye, tarihinde 14. kez karşılaşacağı İtalya karşısında ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

Türkiye, 3'ü (B) milli takım olmak üzere İtalya ile bugüne kadar 13 kez karşı karşıya geldi. Milliler, bu maçlarda 4 beraberlik ve 9 yenilgi yaşadı. Kalesinde 23 gol gören ay-yıldızlı ekip, rakip ağlara 8 gol gönderdi.

Türkiye ile İtalya arasında oynanan son iki karşılaşma, 1-1 sona erdi. İki rakip, İtalya'nın başkenti Roma'da ilk kez karşı karşıya gelecek.

MUHTEMEL 11'LER

Türkiye: Uğurcan, Zeki, Çağlar, Merih, Umut, Okay, Ozan, Hakan, Yusuf, Kenan, Burak

İtalya: Donnarumma, Florenzi, Bonucci, Chiellini, Spinazzola, Jorginho, Barella, Locatelli, Berardi, Insigne, Immobile