İstanbul'da metrobüs kazası meydana geldi. Doğan Haber Ajansı'na göre İki metrobüs Yenibosna Çobançeşme kavşağında çarpıştı, olayda 24 kişi yaralandı.

Yaralılar sağlık ekipleri tarafından ambulanslara taşınıp çevredeki hastanelere kaldırıldı. Ajansa göre yaralılardan ikisinin durumu ağır.


Seferler normale döndü

Kaza nedeniyle metrobüs seferleri de bir süre kontrollü olarak sağlandı. Kaza yapan metrobüslerin yoldan kaldırılmasının ardından da seferler normale döndü.

İstanbul Valiliği: Yaralı sayısı 14, iki kişinin durumu ağır

Kazayla ilgili İstanbul Valiliği de açıklama yaptı. Valilik olayda 14 kişinin yaralandığını yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğunu belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yaptığı açıklamada öndeki metrobüse arkadan gelen başka bir metrobüsün çarptı kazada 19 kişinin yaralandığı belirtildi.

İHA: PATLAMA MEYDANA GELDİ

İHA'nın geçtiği habere göre; Yenibosna'da, Avcılar istikametinde seyir eden bir metrobüsün iç kısmında teknik nedenle ufak bir patlama meydana geldi. Oluşan patlama sonrasında metrobüsün camları kırılırken, bazı yolcular yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.