Eski Galatasaraylı futbolcu Bafetimbi Gomis'in menajeri Patrick Mendy, Beyaz TV'ye verdiği röportajda Fenerbahçe iddiaları ve Abdurrahim Albayrak'ın açıklamalarına cevap verdi.

İşte Bafetimbi Gomis'in menajerinin açıklamaları:

- Abdurrahim Albayrak'ın açıklamaları hakkında ne düşünüyorsunuz?

- Bu doğru değil, yanlış. Gomis para almadan 5 ay oynadı. Eğer biri parasını alamıyorsa, FIFA'ya mektup yazar ve kulüp parayı ödemek zorunda kalır. Gomis, bu mektubu asla göndermedi. 2 ay para almazsan mektup yollayabilirsin ama o 5 ay parasız oynadı. Gomis hakkında kötü şeyler söylenmesindeki amacı bilmiyorum. Gomis, Galatasaray'a geldi, oynadı, mücadele etti. Türkiye'ye kariyeri için geldi. Gomis'e her şey için teşekkür etmeliler.

- Abdurrahim Albayrak geçen sene "Gomis'in problemi para değil" demişti, 1 yıl sonra "Sorun paraydı" dedi, neden fikir değiştirdi?

- Benim de bilmek istediğim bu. Gomis, Galatasaray'a geldi, iyi oynadı. Galatasaray ligi kazandı ve Şampiyonlar Ligi'ne geri döndü. Galatasaray'dan hiçbir zaman ayrılmak istemedi. Aynı parayla sözleşmesini uzatmak istedik, hayır dediler.

- Mustafa Cengiz'e asansörde selam vermediği söylendi, böyle bir olay yaşandı mı?

- Onun görevi Gomis'i kötülemek değil. Onun görevi devam etmek için çözüm yolları bulmak olmalı. Sürekli Gomis hakkında konuşuyor.

- Bugünlerde Fenerbahçe ile görüştüğünüz söyleniyor, ne düşünüyorsunuz?

- Bu sadece söylenti. Aklımızda böyle bir şey yok. Gomis, Al Hilal ile 2-3 yıllık sözleşme imzaladı. Gomis bir sözleşme yaptığında sonuna kadar devam etmek ister. Orada mutlu. Bu söylentiler yanlış. Neden insanların böyle şeyler söylediğini bilmiyorum.

- Al Hilal ile sözleşmesi bittiğinde Fenerbahçe'den teklif gelirse ne düşünürsünüz?

- Al Hilal ile sözleşmesi bitince kendini tekrar oynayacak gibi hissederse olabilir. Ne kadar fit olacağını bilemeyiz. Neden olmasın ama bugün değil.

- Fatih Terim ile ilişkisi nasıldı?

- İyiydi ilişkileri. Fatih Terim çok iyi ve büyük bir hoca. Ligde Galatasaray'ı şampiyon yaptı. Fatih Terim ile hiçbir problemi yoktu. Kaynak: Sporx