Kulüp televizyonuna konuşan Yener İnce, Falcao'nun tedavisinin sürdüğünü ve Kolombiyalı santrforun şu an için oynamasının mümkün olmadığını söyledi.

İnce "4 Ekim'de açıkladığımız gibi Falcao'nun aşil tendonunda ağrısı var. O ağrıyla oynaması uygun olmadığı için o dönemde tedaviye başlandı. Tedavisi devam ediyor, klinik olarak oynaması mümkün görünmüyor. Bu ağrıyla böyle efor sarf etmesi mümkün değil. Tedavisinin tüm aşamalarını, Falcao'yu 12 yıldır takip eden İspanyol doktoruyla ortak takip ediyoruz. Spekülatif haberler doğruyu yansıtmıyor. Ağrıları devam ediyor. Daha iyiye gidişi var. Tedavisi 11 Kasım'a kadar İspanya'da, sonra da İstanbul'da devam edecek" dedi.

Şener Özbayraklı'nın en az 6 hafta sahalardan uzak kalacağını belirten Yener İnce "Şener'in sağ arka adalesinde ciddi hasar oluştu. Bu yırtığın tedavi süresi 6-8 haftadır. Bir süre vermek istemiyorum ama 6 haftadan önce sahalara dönmesi zor, belki daha da uzun sürebilir. Elimizden gelen çabayı göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

İnce, geçen sezonki Çaykur Rizespor maçında ayağı kıralan Emre Akbaba ile ilgili olarak ise "Emre Akbaba ameliyata iyi bir cevap verdi. Kırığı kaynadı. Böyle bir sakatlıktan sonra oynamak kolay değil. Zaten ocak ayına kadar kadroda yok. Ocak ayında inşallah bizimle birlikte olmasını planlıyoruz" diye konuştu.