İbrahim Tatlıses, İnstagram hesabından 15 Temmuz hain darbe girişiminde kahramanlık destanı yazan şehitlerimizi ve gazilerimizi andı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için de "Bizde böyle bir lider varken Türkiye'ye kimse bir şey yapamaz" dedi.

Bu millet öyle büyük bir millet ki...

'İmparator' lakaplı türkücü, 15 Temmuz şehitlerini ve gazilerini anmak için yayımladığı videoda, "Egemenlik kayıtsız şartsız Türk milletindir" dedi. Tatlıses, videonun altına da şu notu düştü:
"Hain darbe girişimini engelleyerek, tüm dünyaya demokrasi dersi verdik. Bu millet öyle büyük bir millet ki; ülkesini darbeye, teröre yedirmedi ve asla da yedirmeyecek. 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ve MİLLİ BİRLİK GÜNÜMÜZ kutlu olsun. 15 Temmuz'da yitirdiğimiz şehitlerimizi rahmetle ve sonsuz bir minnetle anıyorum. Bu vesileyle darbeye karşı ülkemizi savunan, darbenin karşısında dimdik durarak, demokrasi mücadelesi veren Sayın cumhurBAŞKANımız Recep Tayyip Erdoğan ve o gün sokağa çıkan tüm halkımıza, gazilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bizde bu lider, bu millet varken güçlü TÜRKİYE'nin önünde kimse duramaz!"