Bir televizyon programına bağlanan Ajdar " Ben dünya starıyım, 5 dakika da olsa aynı parayı alırım" dedi.

İşte Ajdar'ın konuşmasından satırbaşları:

*Ben dünyanın en büyük starıyım. En çok tıklanan benim. Bu kriterler neye göre belirleniyor? Madem en çok tıklanılıyorum, benim istediğim rakamlar neden verilmiyor? Kesinlikle yüksek bir rakam değil çünkü benim şöhretim o kadar fazla ki markete bile gidemiyorum. Benim fiyatım 300 bin Euro'dur. Herhangi bir programa konuk olma fiyatımdır. Ya da sizin gibi canlı yayına bağlanma olayı vardır onun içinde bir fiyatla anlaşılır.

*Elbette ben daha starım! Tarkan'ın süresi bitti. Biliyorsunuz çocukluk, gençlik ve yaşlılık var. Tarkan yaşlılık döneminde ben ise daha bebeklik dönemimdeyim. Benim dünyaya verebileceğim o kadar çok şarkı var ki. Ben daha taptazeyim. 12 dilde şarkı hazırlamışım. Bunu kim yapt?

*Reklam filmlerinde 10 milyon Euro, sinema filmlerinde 10 milyon Euro, Bir dizide başrol oynayacaksam en az alacağım rakam bölüm başına 200 bin Dolar.

Ajdar Anık kimdir?

(d. 10 Şubat 1973, Mardin), Türk şarkıcı ve besteci.

1994 yılında Trakya Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. "Çikita Muz" adlı şarkısı, klibiyle gündeme gelmiştir. Erol Büyükburç bu şarkının fikrini kendisinin verdiğini söylemiştir. Şarkılarıyla çeşitli televizyon programlarına katılmıştır. 2009 yılında Flash TV'de ekrana gelen Her Cevhere Bir Altın adlı yetenek yarışmasında jürilik yapmıştır. 2012'nin Mart ayında Gülben Ergen'in gündemde olan telefon mesajlarının içindeki "Şahdamarımsın" sözüne gönderme yaptığı "Şahdamar" adındaki yeni şarkısıyla tekrar gündeme gelmiştir.

Ajdar Anık müzik çalışmalarına devam etmektedir.

Şarkılar
"Haydi de haydi dünya"
"Nane Şekeri"
"Çatla Patla"
"Çikita Muz"
"Tuğba Tuğba"
"Kon Kon"
"Sıfır Beden"
"Gülün Aşkı"
"Aşk Bu Mu?"
"Aşk Olsun"
"90 60 90"
"Neler Neler"
"Parmak Parmak"
"Şahdamar"