Milli Eğitim Bakanlığı, her sene olduğu gibi bu yıl da Açık Öğretim Lisesi sınavlarını uyguladı. 2024 yılının 2. dönem AÖL sınavları geçtiğimiz hafta tamamlandı.  Sınava giren öğrenciler başarı puanını öğrenmek için “AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?” sorusuna yanıt arıyor. İşte 2024 AÖL sınav sonuçlarına dair ayrıntılar…

AÖL 2. dönem sınav tarihleri ne zaman? Sınav giriş belgesi ne zaman  yayımlanacak?

2024 AÖL 2. DÖNEM SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Açık Öğretim Lisesi 2. dönem sınavına bu yıl da her yıl olduğu gibi binlerce kişi girdi. Açık Öğretim Lisesi sınav sonuçları 17 Nisan 2024 tarihinde açıklanacak. Adaylar öğrenci/T.C. kimlik numarası ve şifreleri ile https://aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx internet adresinden de sınav sonuç bilgilerini öğrenilebilir.

AÖL 3. DÖNEM SINAVLARI NE ZAMAN?

Açık Öğretim Lisesi 2. sınavına giren öğrenciler AÖL 3 dönem sınav tarihleri de sorgulanmaya başlandı. AÖL 3. dönem sınavları 20 - 21 Temmuz 2024 tarihlerinde uygulanacak.

AÇIK LİSE SINAV SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

AÖL sınav sonuçları, https://aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx sayfası üzerinden öğrenci/T.C. kimlik numarası ve şifreleri girilerek sınav sonuç bilgileri sorgulanabilecek.

AÖL SINAV DEĞERLENDİRMESİ NASIL OLACAK?

Değerlendirme 100 (yüz) tam puan üzerinden yapılacak olup sınav puanı hesaplanmasında [Puan = (Doğru cevap sayısı / Soru sayısı) x 100] formülü kullanılacak.

2024 KPSS sınav takvimi! 2024 KPSS ne zaman? 2024 KPSS ortaöğretim, önlisans, lisans başvuruları ne zaman? 2024 KPSS sınav takvimi! 2024 KPSS ne zaman? 2024 KPSS ortaöğretim, önlisans, lisans başvuruları ne zaman?

ÖSYM Başkanı Aygün’den YKS öncesi bilgilendirici animasyon Video: ÖSYM Başkanı Aygün’den YKS öncesi bilgilendirici animasyon

Kaynak: İstiklal Gazetesi